Cooler Master Blizzard T2 Mini Alındı

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 14.363
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu aldım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Kurulum kolay ana kartı sökmüyorsunuz. Kolayca takıp sıkıştırıyorsunuz mandalı ve bitti. İçinden macun çıkıyor. İntel ve Amd ana kartlar için soketler çıkıyor. Kesinlikle ses yok boşta. Stok fan gibi değil. Oyunda iken test edeceğim. 25-30 derece arası geziyor boşta. Her şeyiyle ben beğendim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ses çıkarıyor. Ancak pc açıldıktan bir süre sonra. Fanın devrini biraz kısmaya çalıştım ama olmadı. Yakında onun için de konu açacağım. İşlemci 55 dereceye gelsin de sessiz olsun. 40 derecede tutmak için jet motoruna dönecek bir süre sonra sanki.
Ben sistem fana taktım sesi kesildi. 30-35 derece arası işlemci isterseniz deneyin.

Bende dün montajını yaptım bunun fx 8320 işlemciye ama anormal bir durum var. Soğutucu plakası işlemciyi tam olarak kapatmıyor. %30 luk bir kısım açıkta kalıyor. Sizdede durum böylemi arkadaşlar.

Boşta: 28 derece
Yükte: 68 derece (bf4 mp)

Kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi rica etsem

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı