Cooler Master Blizzard t2 Mini Am2 Kurulum

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Arkadaşlar Cooler Master Blizzard T2 Mini aldım ama daha önce bir işlemci soğutucusu söküp takmadım. Kutunun içinden çıkan rehberde hangi parçayı kullanacağımı yazmış ama anakarta nasıl takacağımı anlatmamış. İnternette de göremedim. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Soğutucuya parçayı takma konusunda sıkıntı yok ama intel gibi anakartta nerelere geleceğini göstermemiş ya da ben mi görmedim acaba?

Soğutucuya parçayı takma konusunda sıkıntı yok ama intel gibi anakartta nerelere geleceğini göstermemiş ya da ben mi görmedim acaba?
Hocam intel'de arka tarafa bir plaket takılır , anakartın arkasına. Hyper 212X Evo'ya benziyor yapısı genelde bu şekilde soğutucular zaten. Technopat'ın sistem toplama videolarında görebilirsiniz.

Çok özür dilerim farkında olmadan yanlış yazmışım. Video da intel socketinin takılışını gösteriyor ancak Amd yi sadece o aparatın takılışını gösteriyor. Anakarta takmıyor. Orada ki çentikleri çözemedim ben. Birde fanın bakacağı yön önemli mi yoksa tek bir seçenek mi var başka türlü takma şansımız var mı yok mu onu merak ediyorum. Teşekkürler ilginiz için. Yanlış yazım için de tekrar kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı