Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben yeni bir kulaklık alacağım bu 1 veya 2 hafta içinde aklıma takılan 2 model var. Biri Cooler Master ch 321 birisi ise eksa E900 Pro. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben yeni bir kulaklık alacağım bu 1 veya 2 hafta içinde aklıma takılan 2 model var. Biri Cooler Master ch 321 birisi ise eksa E900 Pro. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
E900 Pro genel olarak daha üstün. Mikrofon kalitesi daha iyi ve iyi-kötü bir yazılımı var. Ses seviyesinin de daha yüksek olduğunu söyleyebilrim, hatta son ayarda dayanılmaz ses çıkartıyor ve dip ses oluşturuyor. Yanında deri çantanın da olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım Bunlar emin olduğum bilgiler, CH321'i kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ben olsam E900 Pro alırdım, ki aldım da
E900 Pro genel olarak daha üstün. Mikrofon kalitesi daha iyi ve iyi-kötü bir yazılımı var. Ses seviyesinin de daha yüksek olduğunu söyleyebilirim, hatta son ayarda dayanılmaz ses çıkartıyor ve dip ses oluşturuyor. Yanında deri çantanın da olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım bunlar emin olduğum bilgiler, CH321'i kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ben olsam E900 Pro alırdım, ki aldım da