Kulaklıkta memnun olmadığınız herhangi bir şey yok mu?CH321 kullanıyorum ve gayet memnunum. CH321 öneririm.
Bundan önce Corsair HS35 kullanıyordum. Corsair HS35 kafamı biraz ağrıtıyordu fakat CH321'de böyle bir sorunla karşılaşmadım ama tabi bu biraz kafa yapısıyla, şekliyle alakalı bir durum. Onun haricinde Corsair HS35'e göre kıyaslama yapacak olursam aralarında ki en büyük fark mikrofon farkı. CH321'in mikrofonu gerçekten çok başarılı. Memnun olmadığım herhangi bir şey yok. Zaten fazla kıyaslayabileceğim daha önce kullanmış olduğum fazla bir kulaklık yok.Kulaklıkta memnun olmadığınız herhangi bir şey yok mu?
Ses performansı nasıl? Sizin aksinize benim kafama biraz küçük geldi. Ben de memnunum bir şikayetim yok ama daha rahat tasarlanabilirdi. Mikrofonu bence de harika.Bundan önce Corsair HS35 kullanıyordum. Corsair HS35 kafamı biraz ağrıtıyordu fakat CH321'de böyle bir sorunla karşılaşmadım ama tabi bu biraz kafa yapısıyla, şekliyle alakalı bir durum. Onun haricinde Corsair HS35'e göre kıyaslama yapacak olursam aralarında ki en büyük fark mikrofon farkı. CH321'in mikrofonu gerçekten çok başarılı. Memnun olmadığım herhangi bir şey yok. Zaten fazla kıyaslayabileceğim daha önce kullanmış olduğum fazla bir kulaklık yok.
Ben de H2000D'yi daha çok beğeniyorum. Hem mikrofonunun çıkarılabilir olması çok iyi. Kulaklık kafanıza nasıl oturuyor?Keşke CH321 alsa mıydım diye düşünüyorum. Ama H2000D tasarımı beni benden almıştı. Hem kullanılan renkler, hem de mikrofon kalitesi.
Açıkçası kulaklığı ilk aldığımda Corsair HS35'e göre sesi bana bir tık daha boğuk gelmişti. Siz de sanırım Tiz gelmesinden şikayet etmişsiniz. Ben de birazcık tizlik aramıştım daha doğrusu ses performansında. Fakat şöyle bir durum var ben biraz uzun bir süre kulaklıksız kaldım. Corsair HS35 kulaklığım kırıldıktan sonra bütçemi hemen toparlayamadığım için kulaklık hemen alamadım ve bir süre bekledim. O yüzden o söylemiş olduğum boğukluk uzun süre kulaklık kullanmayıp en son kullanınca belki garip gelmiştir diye düşünmüştüm. Mesela şuan da sesine alıştığım için o boğukluk gelmiyor bana. Bass kalitesi Corsair HS35'e göre daha başarılı bana göre. İlk aldığımda dediğim gibi ses kalitesini böyle sanki kalitesiz marka olmayan bir kulaklık kullanır gibi boğuk almıştım ama zamanla o garipsemem kayboldu şuan da çok normal geliyor. Herhangi bir şikayetim yok o yüzden.Ses performansı nasıl? Sizin aksinize benim kafama biraz küçük geldi. Ben de memnunum bir şikayetim yok ama daha rahat tasarlanabilirdi. Mikrofonu bence de harika.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.