Cooler Master CH321 vs Rampage RM-K60 drop Plus

Alakası yok kaliteli ürün önermeye çalışıyor.

Gülücük atmışsınız sebep?
Hocam 300 den aşağı bulamazsınız dediğim kulaklığı arkadaş 290 a bulmuş da zaten bu bütçeye çıkacak birinin 9 lira 50 kuruşu takacağını düşünmüyorum.
Aha evet yoktur.
Çok kapak oldu hocam yapmayın attığım ss i de görmediniz herhalde. Lütfen yapmayın birdaha

Hocam 300 den aşağı bulamazsınız dediğim kulaklığı arkadaş 290 a bulmuş da zaten bu bütçeye çıkacak birinin 9 lira 50 kuruşu takacağını düşünmüyorum.

Çok kapak oldu hocam yapmayın attığım ss i de görmediniz herhalde. Lütfen yapmayın birdaha
Gördüm hocam. Fakat arkadaş ne diyor ? 290'a çıkıyor diyor. Onu alacağınıza CH321 alın.

Hocam e900 Pro nun equalizer ayarınız varmı. Ben daha fazla gereksiz münakaşaya girmeyeceğim zaten.
Girmeyin hocam. Tek bir kulaklığı görmüşsünüz. Herkes'de beğenmiş. Sizde bu bütçede sadece adam akıllı o kulaklık var zannediyorsunuz. Lütfen biraz daha araştırın. CH321'de alınabilir.

Gördüm hocam. Fakat arkadaş ne diyor ? 290'a çıkıyor diyor. Onu alacağınıza CH321 alın.
Hocam arkadaş pahalıya almış olabilir. O fiyata vergiler dahil. Karttan çekilen miktarı da atarım size. Sadece ptt ye verilecek gümrük ücreti çıkıyor. Zaten ürünlere 10 dolar yazdıkları için az çıkıyor. Ch 321 kötü bir kulaklık olmayabilir ama e900 pronun verdiği imkanları sunmuyor bence. E900 pro yu jack girişi sayesinde başka cihazlarda da kullanabilir, telefon ps4 vs. Mikrofon kalitesi bence gayet iyi. 321 in tasarımını çok çirkin buluyorum açıkçası.
Girmeyin hocam. Tek bir kulaklığı görmüşsünüz. Herkes'de beğenmiş. Sizde bu bütçede sadece adam akıllı o kulaklık var zannediyorsunuz. Lütfen biraz daha araştırın. CH321'de alınabilir.
Ben hangi ürünü alacaksam alayım herzaman gerekli araştırmayı yapıyorum. Gerek forumda gerek yabancı redditlerde veya yabancı forumlarda. Ben bu kulaklığı alacağım zaman kullananlara da sordum sizce daha iyisi var mıdır, memnun musunuz gibisinden. 321 e de baktım hyperx cloud stinger core a da baktım, hs 35 e de merak etmeyin o konuda. Hatta ali pınar hocam konusunda hs 35 le karşılaştırıyordu. Ki 35 i almayı düşünüyordum kumaş pedli olduğu için. Ama kırılma sorunun olduğunu öğrendim.
Ve sırf insanlar öneriyor diye de bir ürünü alan kitleden değilim. Bütün forum hp omen 600 öneriyordu ben rampage sector (smx r90) aldım ve çok memnunum. ''Rampage alınmaz moruk'' diyenlere rağmen. O fiyata başka 3389 kullanan mouse görmedim. Bunu niye anlattım diye sorarsanız da, fanboy veya o tarz birşey değilim o yüzden söylüyorum. Sergen hocamın dediği gibi kaliteli ürün önermeye çalışıyorum tabiki seçim arkadaşa kalmış istediğini alır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar E900 alabilirim büyük ihtimalle, fakat kuponlar takıldı gözüme ben mi yanlış anladım yoksa 90 tl ve üstü bir harcamada 1800 tl kupon mu veriyor mağazadan? Birde E900 kullananlar uzun kullanım sonrası herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Oyuncu Kulaklık Mikrofonlu Eksa E900 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu buldum bide Türkiye fiyatlarına göre uygun gibi geldi. Güvenilir mi sizce?

Dosya Ekleri

• Aliexp.png
    Aliexp.png
    166,5 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar E900 alabilirim büyük ihtimalle, fakat kuponlar takıldı gözüme ben mi yanlış anladım yoksa 90 tl ve üstü bir harcamada 1800 tl kupon mu veriyor mağazadan? Birde E900 kullananlar uzun kullanım sonrası herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Oyuncu Kulaklık Mikrofonlu Eksa E900 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu buldum bide Türkiye fiyatlarına göre uygun gibi geldi. Güvenilir mi sizce?
TR ye çevirdiğiniz için buglanmış olabilir. Uzun süre kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım ama kulak pedleri aşırı yumuşak ve rahat. Kulaklık da bence hafif. Aliexpressten alın orda prosunu o fiyata alıyosunuz. Bazı kullanıcılara sormuştum e900 pro ile normali arasındaki fark diye hocam alabiliyosanız kesinlikle proyu almaya çalışın. Benim attığım ss teki gibi 2 3 dolar indirim kodu bulabiliyorsanız biryerlerden çok iyi olur. Normal e900 almak yerine 321 modeline yönelebilirsiniz. Prosuyla normali arasında ped farkı da var sanırım pronun pedleri hafızalı ve daha rahat, ses kalitesi daha iyi. Alabiliyorsanız e900 pro eğer imkanınız yoksa 321 i alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı