Arkadaşlar merhaba, iki-üç saattir kullanmakta olduğum Cooler Master CM110 farenin kısa bir incelemesini yapmak istedim. Farenin orta kısmı kauçukumsu iken yan kısımları sert plastikten imal edilmiş, uzun kullanımda terletebiliyor ve çok iyi bir hissiyat vermiyor. Claw tutuş için tasarlanan CM110 92 gram ağırlığa sahip. Fare sensör olarak 5 kademeli olarak 6000DPI`a çıkabilen Avago 3050 kullanıyor, rekabetçi oyunlarda pek hoşuma gitmedi benim, günlük işlerde ve hikayeli oyunlarda pek üzeceğini düşünmüyorum ancak bu fiyata kesinlikle yakışmıyor, en azından PMW3325 olmalıydı bence. Farenin sol kısmında ileri-geri tuşları bulunuyor ancak farenin makro-ayar yazılımı yok. CM110`un RGB aydınlatmasının hoş durduğunu da söylemeliyim. Özetlemek gerekirse bu fiyata alınabilecek bir fare değil, benim gözümde değeri 60TL civarı, çünkü o fiyatlardaki X-Rapier bile aynı sensörü kullanıyor ve yazılım sunuyor, ayrıca birkaç ekstrası daha var (Onu da çok kullandım, daha öncesinde incelemesini yapmıştım.). Bu fiyatta da size tavsiyem Aorus M3 almanız, daha iyi bir sensör ve bazı ekstralar içeriyor. @Cooler Master Türkiye