Cooler Master Devastator 2 İyi Mi?

Anonymous XR

Hectopat
150 TL klavye + mouse arıyorum. Cooler Master Devastator 2 hoşuma gitti, sizce nasıl? Özellikle mouse'a çok önem veririm. Daha iyisi varsa yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim şu anda kullanmaktayım. İncelemesini de yapmıştım. Oradan bilgi edinebilirsin. Eğer hala kafana takılan soru olursa buradan sorabilirsin. :) Cooler Master Devastator 2 İncelemesi
Konuyu inceledim, teşekkürler.
Ben mouse'a önem veriyorum. Sence bloody A9 alıp yanına 50 TL'lik bir klavye almak mı doğru, yoksa bu seti almak mı?
Bloody A9 çok hoşuma giden bir mouse ama 50 TL'lik klavye nasıl olur bilmem. Cevabınızı bekliyorum.
Mouse hakkında kararsız kaldım biraz.

50 TL'ye klavye alınmaz. Alınırsa da oyuncu klavyesi olmaz. Standart günlük kullanım için anca yeterli olur 50 TL. Bütçenizi biraz daha arttırıp MasterKeys Lite L modeline de bakabilirsiniz o zaman. Ya da Corsair Harpoon yanına da G103 alabilirsiniz.

50 TL'ye klavye alınmaz. Alınırsa da oyuncu klavyesi olmaz. Standart günlük kullanım için anca yeterli olur 50 TL. Bütçenizi biraz daha arttırıp MasterKeys Lite L modeline de bakabilirsiniz o zaman. Ya da Corsair Harpoon yanına da G103 alabilirsiniz.
Benim bir de kulaklık da almam lazım. O yüzden bütçeyi 200'den yukarı çıkaramayacağım, 175 TL yaptım.
Bloody B2100 set nasıl? Bloody A9 elime çok iyi oturduğu için onu çok istiyorum.

Mouse'a önem veriyorsan CM çok iyi bir seçim olmaz. İdarelik bir Mouse'u var setin. Klavyesi gayet iyi. O fiyata sadece o klavye olsa da alınır. Ancak Mouse için alacaksanız almayın.

150 TL'ye alabileceğiniz pek seçenek yok klavye ve mouse için. G102 veya Corsair Harpoon ile harici bir klavye almalısınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı