Elektronik Cooler Master Devastator 3 Mouse Klavye Set 470 TL

Türkçe tuş dizilimi değilmiş, ödeme adımında fark ettim. 😒

Linke tiklayıp sepete ekleyince, 290.91 TL diyor ama bundan başka ekstra ücret mi çıkıyor?
1.png

Bir dönem bu ikiliye sahiptim. Fiyatına göre kaliteli bir hissiyat sunduklarını belirtebilirim. Tuş basımı başta biraz tuhaf gelebilir ama zamanla alışırsınız. Mouse için büyük beklentileriniz olmasın fakat standart kullanıcıyı üzmez. RGB kontrolü için bir program yok. Klavye üzerinden geçiş sağlıyorsunuz.

Bir dönem bu ikiliye sahiptim. Fiyatına göre kaliteli bir hissiyat sunduklarını belirtebilirim. Tuş basımı başta biraz tuhaf gelebilir ama zamanla alışırsınız. Mouse için büyük beklentileriniz olmasın fakat standart kullanıcıyı üzmez. RGB kontrolü için bir program yok. Klavye üzerinden geçiş sağlıyorsunuz.
Ben de Cooler Master Masterkeys Lite L Combo kullanmıştım. Bunların bir üst versiyonu. Ancak klavyenin tuş yapısı birebir aynı. Görünüşleri ve RGB'leri farklı.

Üzerine 200-250 konulduğunda gayet güzel bir mekanik klavye alınabilir yurt dışından. Yurt içinden de belli uygun fiyatlı modeller tercih edilebilir.
Faresi zaten bayağı alt düzey. Yine de Uchiha Shisui arkadaşın dediği gibi standart kullanıcıya yeterli olur.

Eğer hiç bütçe arttıramıyorsanız, bu fiyata klavye + fare lazımsa alınabilir. En azından standart membrane klavyeden bir farkı var ve 500TL'ye hem klavye hem fare alınmış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı