Cooler Master Elite V3 600W alınır mı?

Coldbreawer

Centipat
Arkadaşlar, yeni sistemim için Cooler Master Elite V3 600W almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Ryzen 5 1600.
Sapphire RX580 8 GB.
Gigabyte B450M S2H.
2X Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz.

Ya işte bu tiplere deli oluyorum ben. Hayatında kullanmadığı markaları sırf ucuz diye öneriyor. Ya bir bilgin yoksa neden böyle öneriler yapıyorsun, neden böyle C4 patlayıcıları öneriyorsun? @Mithat Berhan şimdi Rampage markasının nasıl bir marka olduğunu bilmeden bu PSU'yu arkadaş satın alsa bu arkadaşın parasına yazık değil mi Berhan ? Bu forumdan bunları temizlemek lazım.
Ben şahısa zorla aldırmıyorum kafasına silahta tutmuyorum neden bu kadar gerginsiniz kendim o Power Supply'i kullandığım için önerdim insan gibi bu güzel değil diyebilirsin azıcık anlayış gösterseniz canınızdan can çıkmayacak?

Bu arada sorunuzun cevabı olarak bu PSU hakkında bir bilgim olmadığı için kesin birşey söyleyemem ama CoolerMaster bu boru değil. Ama CoolerMaster'ın PSU'larında belli bir zamandan sonra Coil Whine sorunu ortaya çıkıyor herhalde, forumda birkaç kere denk geldim bu sorunu yaşayanlara.

Ben şahısa zorla aldırmıyorum kafasına silahta tutmuyorum neden bu kadar gerginsiniz kendim o Power Supply'i kullandığım için önerdim insan gibi bu güzel değil diyebilirsin azıcık anlayış gösterseniz canınızdan can çıkmayacak?
Zorla aldırmıyorsunuz ama bilgisayarla pek arası olmayan birisi sırf ucuz olduğu için gidip bunu alıyor. Gerginim çünkü ne olduğunu bilmediğiniz bir ürünü yorumları olumlu diye öneriyorsunuz, böyle birşeye ne ben, ne de bu forumdaki başka birisi anlayış gösterir.
Sadece öneride bulunmak istedim resmen linç ettiniz.
Hakkında bilgi sahibi olmadığın bir parçayı niye öneriyorsun o zaman?

''Arkadaşın önerdiği gibi Everest, Rampage, Frisby, Hadron, Gamebooster, PowerBoost bilmem ne, saçma sapan ürünleri almayın.
Cooler Master Elite V3 konusuna gelirsek kötü bir PSU değil fakat 80+ sertifikalı bir PSU alsanız daha iyi olur. Bütçeniz nedir? Ona göre öneri yapayım.''

Bu mesaja yanıt olarak o cevabı vermişsiniz. Yorumlara bakarak bir sakıncası yok demişsiniz ürün için. Şimdi bu yorumunuzun neresinde satıcıdan bahsetmişsiniz acaba 😲 @Caner Uncu

Rampage gibi markayı almaya devam et bir gün ev havaya uçarsa kasa patlarsa şaşırma yani normaldir.Kasayı aç tekrar bi yine patlasın.Sonra anakart bozulsun ekran kartı vs herşey bozulsun oda normaldir.Çünkü sen bir rampage kullanıcısısın normal gelmesi lazım.(!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı