Cooler Master G750M PSU nasıldır?

FurkanKüçük

Kilopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Sistem:
  • İntel i5 6600k Skylake
  • MSI GTX 970 4G
  • MSI Z170A Gaming Pro
  • Kingston 8GB (2x4GB) 2666MHz HyperX FURY DDR4
  • Cooler Master HYPER 412
  • Corsair SPEC-02 80 Plus 650W (VS650)
Probleme gelirsek sistemim H1Z1 ve PUBG gibi yüksek GPU isteyen oyunları önceden çok rahat bir şekilde oynatıyordu fakat daha sonradan bu oyunlarda bazen 10 dakika bazen 30 dakikada bazen de hemen oyun sırasında karaktere geçince reset atmaya başladı. Atılan reset direkt bilgisayardan güç komple kesiliyor elektrik gitmesi gibi ve sonradan tekrardan açılıyor bilgisayar. Araştırmalarım güç kaynağı Corsair VS650 80 Plus'de kronik bir problem olduğunun yönünde. Çünkü bu problemleri yaşayan insanların çoğunluğu VS650 kullanıyor. Ürünün garantisi mevcut durumda. Ben de büyük ihtimal problemin güç kaynağından kaynaklı olduğunu düşünerek yarın Cooler Master G750M 80 plus ürününü almak istiyorum fakat bu reset problemleri marka model fark etmeksizin güç kaynağının stabil güç verememesinden kaynaklı olduğu söyleniyor. Cooler Master G750M modelinde aynı problemi yaşayan çok az kişi gördüm forumda ama dediğim gibi problemi yaşayan çoğunluk VS650 PSU'dan kullanıyor. G750M modelini kullanıp da böyle bir problem yaşar mıyım? Sizce güç kaynağı nasıl bir üründür? Kullananlar memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem çözüldü reset problemi tamamiyle güç kaynağından kaynaklıymış cooler master g750m aldım gayet güzel choil whine sorunuda yok eski corsair vs650 güç kaynağımıda garantiye yolladım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı