Cooler Master G750M PSU nasıldır?

Markası iyi fiyatı pahalı olduğundan dolayı iyi bir ürün. Bundan daha iyisi ne olabilir ? Tek sorun olacağı şey ses yapıp yapmaması.

Ayrıca almadan önce sorsaydınız iyi mi kötü mü diye ? Benim psikolojimin bozulduğu falan da yok. Raport et o zaman düzgünce izah edemediysem. Sonuçta doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
Doğru söylüyor olabilirsin, ama izah edişin yanlış. Kullandığın cümleler yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden düzgün konuşmak herkesin yararına olur. İade etmem yada etmemem senide ilgilendirmez. Ben ne kadar kalitelide olsa tomarla para saydığım parçaları kaliteli bir güç kaynağına emanet etmek isterim. Gerekirse de iade ederim.

Son düzenleme:
Doğru söylüyor olabilirsin, ama izah edişin yanlış. Kullandığın cümleler yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden düzgün konuşmak herkesin yararına olur. İade etmem yada etmemem senide ilgilendirmez.
Tamam beni ilgilendirmez ama bizler kötü dersek ne olacak peki orasını anlamadım. Düzgünce cevap vereyim o zaman. Birazcık ses çıkarıyormuş onun dışında kaliteli bir PSU olmasından ve markası iyi olmasından dolayı fiyatı yüksek bu yüzden. Sadece ses sorunu olabilir başka bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Tamam beni ilgilendirmez ama bizler kötü dersek ne olacak peki orasını anlamadım. Düzgünce cevap vereyim o zaman. Birazcık ses çıkarıyormuş onun dışında kaliteli bir PSU olmasından ve markası iyi olmasından dolayı fiyatı yüksek bu yüzden. Sadece ses sorunu olabilir başka bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
Teşekkürler, keşke başta böyle bir cümleyle konuya yanıt yazsaydın. Kötü derseniz bile ona göre bir yol izleyecektim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı