- Katılım
- 12 Aralık 2013
- Mesajlar
- 1.313
- Makaleler
- 13
Arkadaşlar Cooler master hyper 212 evo aldım. İntel fanı varken 39 dereceydi. Ancak hyper 212 evo'yu taktığımda yine aynı 39 derecede ne yükseliyor ne alçalıyor. Sizce normal mi?
Dün Bios ayarlarına baktım 25 derece görünüyor. Everest ultımate programında 39 görünüyordu. Everesti silip yerine AIDA64 kurdum. CPU: 25, CPU 1: 39 ve CPU 2:39 derece görünüyor. Ancak bilgisayarı ilk açtığımda Bios 'a girdiğimde CPU case fan bölümü 570-590 RPM 'de geziyor ve kırmızı renkte. Daha sonra birkaç dakika beklediğimde beyaz renge dönüp 625-635 RPM arasında dolaşıyor. Bu durum normal mi?Fanı yeterince iyi vidaladınız mı? Ek olarak Hyper 212 gibi soğutuclar genelde yük altında çok daha etkili olur. Boşta 500 RPM'de çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.