zaykeNN Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 142 Makaleler 1 15 Mart 2020 #1 Yakın zamanda bu soğutucuya alacağım. İzlediğim videolarda hep anakartı çıkartıyorlar. Çıkartmadan takılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
Yakın zamanda bu soğutucuya alacağım. İzlediğim videolarda hep anakartı çıkartıyorlar. Çıkartmadan takılabilir mi?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Mart 2020 #2 zaykeNN dedi: Yakın zamanda bu soğutucuya alacağım. İzlediğim videolarda hep anakartı çıkartıyorlar. Çıkartmadan takılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet anakartı çıkarmana gerek yok. Kasanin arka kapagini acip anakarta bagli plakayi sokeceksin. Onu yapmadan once fan'i sokeceksin tabii. Kolay is. Artı 0 Eksi
zaykeNN dedi: Yakın zamanda bu soğutucuya alacağım. İzlediğim videolarda hep anakartı çıkartıyorlar. Çıkartmadan takılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet anakartı çıkarmana gerek yok. Kasanin arka kapagini acip anakarta bagli plakayi sokeceksin. Onu yapmadan once fan'i sokeceksin tabii. Kolay is.
KS KS zaykeNN Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 142 Makaleler 1 15 Mart 2020 #3 Berk ync dedi: Evet anakartı çıkarmana gerek yok. Kasanin arka kapagini acip anakarta bagli plakayi sokeceksin. Onu yapmadan once fan'i sokeceksin tabii. Kolay is. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Berk ync dedi: Evet anakartı çıkarmana gerek yok. Kasanin arka kapagini acip anakarta bagli plakayi sokeceksin. Onu yapmadan once fan'i sokeceksin tabii. Kolay is. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Mart 2020 #4 zaykeNN dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap seçersen sevinirim. Yardıma ihtiyacın olursa burdan ulaş bana aynısını kullanıyorum. Artı 0 Eksi
zaykeNN dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... En iyi cevap seçersen sevinirim. Yardıma ihtiyacın olursa burdan ulaş bana aynısını kullanıyorum.
snatch_dt Centipat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 254 Makaleler 1 15 Mart 2020 #5 Kasanız nedir? Artı 0 Eksi
KS KS zaykeNN Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 142 Makaleler 1 15 Mart 2020 #6 snatch_dt dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Rampage spectra Artı 0 Eksi