Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 ARGB'si bozuk olabilir mi?

ozankmm

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni bir işlemci soğutucusu aldım. Markası Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 ve fanın ARGB'si arada takılıyor. Mesela kırmızı renk yanıyorsa 4-5 saniyede bir anlık beyaz renge dönüyor. Sonra tekrar kırmızı oluyor, bunun sebebi benimle mi alakalı acaba? Yoksa ARGB mi bozuk? Fandan 2 tane kablo çıktı, birini anakartıma birini de MSI kasamın ARGB kontörüne taktım kasadan kontrol edebilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yeni bir işlemci soğutucusu aldım. Markası Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 ve fanın ARGB'si arada takılıyor. Mesela kırmızı renk yanıyorsa 4-5 saniyede bir anlık beyaz renge dönüyor. Sonra tekrar kırmızı oluyor, bunun sebebi benimle mi alakalı acaba? Yoksa ARGB mi bozuk? Fandan 2 tane kablo çıktı, birini anakartıma birini de MSI kasamın ARGB kontörüne taktım kasadan kontrol edebilmek için.
Hocam merhaba konuyla bağımsız özür dilerim. Ben de bu soğutucudan satın almayı düşünüyorum. Önerir misin?

Merhabalar başka bir şey ararken bu konu önüme çıktı. Sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama aynı durumu ben de yaşamıştım. Bilgisayar donanımından pek anlayan biri değilim ama anlayan bir arkadaşıma gösterdiğimde kabloların bağlantısının yanlışlığından dolayı "rgb ışığı verme emrini bir anakarttan bir kendi hafızasından vermeye çalışıyor bu yüzden çakışma yaşıyor parça" gibi bir şey söylenmişti bana. Doğru bir kablo bağlantısı yapıldıktan sonra kasamın üzerindeki led tuşuna basılı tutarak diğer parçaların ışığı ile eş duruma getirmişti arkadaşım. Sonrasında MSI centerdan istediğim renge de getirebildim. Dediğim gibi çok anlamıyorum umarım işinize yarar bir cevap olur.

Anakartım: Msi x670e gaming plus wifi
Kasam: Msi mpg velox 100p

Technopat Haberler

Geri
Yukarı