Cooler Master Hyper 212 sepectrum i7 10700F'yi soğutur mu?

  • Konuyu başlatan yalo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1B
Senin veyahut çoğu bilgisayarlardan anlayan kişinin de bileceği gibi sıvı soğutma en etkilidir fakat anladığım kadarıyla fanlı bir soğutucu düşünüyorsun sıvı soğutma kadar etkili olmasa da fps değerlerini çok etkilemeden orta düzeyde bir soğutma sağlayacaktır iyi günler.
120mm sıvı soğutma yerine 400-600 TL civarında bir kule soğutma daha iyi oluyor soğutma ve sessizlikte.
 
i7 10700 ile SCYTHE Fuma 2 kullanıyorum en baba soğutuculardan birisi bu bile en yüksek yük durumunda 165w çekerken vs. 75 dereceleri görebiliyor. Alacaksanız bu soğutucu Noctua'nın en iyi soğutucularından sonra alınacak güzel bir seçenek. Sıvı soğutma konusunda ise size kalmış açıkçası 360mm iyi bir sıvı soğutma ile daha iyi performans almanız mümkün tabi sisteminizin için su sokmayı dert etmiyorsanız.
 
300 TL daha ucuz 240 mmliklere göre :D 300 TL'ye 240GB SSD ya da RAM alınabilir.


Hocam bunu alın yolunuza devam edin derim ben size.

700₺ 240mm soğutma Almanya'dan geliyor ancak fiyatına göre normal. Zaten fiyatının üstünde bir kalitesi var. Tier A bir sıvı soğutma.
 
biraz korkuyorum ama su sokarım . bir 240mm sıvı soğutma indirime girince alabileceğim fiyatlara düşecek eminim .
İtopya şart mı? İtopya da hem güzel pek yok hem de pahalı.
herşeyi ordan alıcam montajda orda yapılsın göndersinler istiyorum
 
@yalo pek anlamadım yazdığından ancak yukarıda belirttiğim soğutucuyu alabilirsin. Tier a bir soğutucuyu 700₺'ye alıyorsun böyle güzel bir şey mi var.


Benden size söylemesi bunu alın geçin evde kendiniz montajını yapın veya sorun sıvı soğutmam var hediye gelen bunun montajını ek ücret karşılığı yapar mısınız diye.
 

Geri
Yukarı