Wraith Prism mi Cooler Master Hyper 410R mı?

Arrowqueen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar R5 2600 kullanıcısıyım. Sahibindenden sıfır 230 TL'ye Wraith Prism soğutucu buldum. 275 TL'ye de Vatan'da Cooler Master Hyper 410R kule tipi soğutucu var. Hangisi mantıklı olur. OC yapacağımı sanmıyorum. Ama yapabilirim de. Şu an stok fanım 70-75 derecelerde çalıştırıyor işlemciyi. Hangisi daha iyi olur fiyat performans açısından. Görüntü de önemli bir etken tabii.
Kasam şu an böyle görüntüde olduğu için pek de görüntüyü bozmak istemiyorum. Soğukluk ve görüntü açısından hangisi iyi olur?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 54
Üstadım işlemci derecesine zırt pırt bakan biri değilim fakat boşta 40 44 derece arası seyrediyor hiç zorlamadim sistemi.
O zaman eğer alacağınız ürün gerçekten sıfır ve dediğiniz fiyattaysa alınır.

Fan sesli çalışıyor bilgin olsun Cooler Master uretimi birçok fan sesli çalışıyor diye biliyorum yeni nesil fanlarını bilemeyeceğim.

Üstadım işlemci derecesine zırt pırt bakan biri değilim fakat boşta 40 44 derece arası seyrediyor hiç zorlamadim sistemi.

Fan sesli çalışıyor bilgin olsun Cooler Master uretimi birçok fan sesli çalışıyor diye biliyorum yeni nesil fanlarını bilemeyeceğim.
Wraith max ile wraith prism arasındaki fark nedir?
O zaman eğer alacağınız ürün gerçekten sıfır ve dediğiniz fiyattaysa alınır.

Hocam aldım ama sıcaklıkta bir değişim olmadı termal macun sıkmadım. Onun etkisi var mıdır? Hala aynı derecelerde geziyor işlemcim. Yarın Cooler Master'ın veya Thermaltake'in termal macununu alacağım. Termal macunla mı ilgilidir acaba sorun?

Son düzenleme:
Hocam aldım ama sıcaklıkta bir değişim olmadı termal macun sıkmadım. Onun etkisi var mıdır? Hala aynı derecelerde geziyor işlemcim. Yarın Cooler Master'ın veya Thermaltake'in termal macununu alacağım. Termal macunla mı ilgilidir acaba sorun?
Ama diyim termal macun olmadan soğutucu takılır mı? İşlemcinize zarar verirsiniz.
Arctic MX-4 alın işinizi fazlasıyla görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı