KLETHRA
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bazı video örnekleri paylaştım ve bunlarda Hyper serisinin montajları mevcut. Ben aşağıdaki rehberlerden yardım almıştım ve kafama takılan yer olduğunda kutu içeriğindeki kağıtlara göz atmıştım. Şimdi "bu rehberlerde 212 Evo için montaj gösteriliyor ?" diyeceksin ama korkma Evo ile 212X montajında bir fark göremedim. Rahatlıkla izleyip montaj hakkında bilgi edinebilirsin. Bende aynı şekilde yaptım, kafana takılan bir şeyler olursa danışabilirsin. 
Spec-03 model kasaya da teknik verilerle bakılırsa sığmıyor. Ama benim kasamın içine tam sığdı ve 1 cm daha boşluğu var. Alırken bende tereddüt içerisinde kalmıştım. Soğutucu boyutlarına bakmak pek de güvenilir gibi gözükmüyor.
Sığmaz. 1 mm ile sığmıyor. ben 1 mm ile sığsa bile almam. Sığmama ihtimali yüksek. i5 6500 için o kadar güçlü bir soğutucuya da gerek yok. 212 EVO alabilirsiniz, yeterli olur.
Spec-03 model kasaya da teknik verilerle bakılırsa sığmıyor. Ama benim kasamın içine tam sığdı ve 1 cm daha boşluğu var. Alırken bende tereddüt içerisinde kalmıştım. Soğutucu boyutlarına bakmak pek de güvenilir gibi gözükmüyor.