Yanlış okumuyorsam soğutucu yüksekliği maksimum 160mm olarak verilmiş kasanız için. Bu durumda büyük NH-D15 ve Freezer 50 gibi "sağlam" diye tabir ettiğimiz kule soğutucular maalesef kasanıza sığmıyor. Bu durumda bütçenizin altında kaldığı halde en az Noctua kadar sessiz olduğu için size scyte fuma 2 öneriyorum.
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Fiyatları 500-600 TL arası stoklara göre değişmekte. Performans olarak iyi bir soğutucu fakat esas öne çıkan noktası fısıltı gibi sessiz olması. Ayrıca içinden çok şık bir tornavida çıkıyor.
Sıvı soğutma için ise önerim Arctic Liquid Freezer II serisi. Arctic serisi neredeyse Noctua kalitesinde fanlar ve görebileceğiniz en kalın radyatörlerden birine sahip. 120/240/280/360/420mm versiyonları mevcut, açıkçası 240 ve yukarısı tüm modeller sizin işlemciniz için fazlasıyla yeterli olacaktır, bütçenize ve kasa genişliğinize göre seçim yapın derim.
500 TL'ye kadar düşen bir sıvı soğutmadan kaliteli fanlar çıkmasını beklemiyordunuz herhalde.

bugün bir 3'lü Premium fan seti almaya kalksanız zaten 500 lirayı gözden çıkarıyorsunuz. Bunun dışında evet CM Lite serisi çok sevilen bir seri değil ve bu bütçede önermiyorum. Ama ben 600 TL'ye buldum ve performans ve sessizlik arasında güzel bir denge yakaladım. 1200 RPM ve %90 pompa hızında gayet sessiz kullanıyorum. Cooler Master'ın gerçekten fanlarını düzeltmesi lazım.