Cooler Master I70C nasıl takılır?

Merhaba hocam,görüntü almak için soruyorsanız HDMI da kullanabilirsiniz, sorun olmaz.Ama ekranınızda HDMI çıkışı yoksa çevirici kullanmanız gerekebilir(yüksek ihtimal HDMI çıkışınız da vardır) yalnız dikkat etmeniz gereken nokta ekran kartı takılı ise görüntüyü ekran kartı portlarından almalısınız.Onundışında DV-I yada HDMI fark etmiyor.Attığınız şey tahminimce kart tutucu.Aldığınız kart ağır bir kart.Monte edilirken bükülme kırılma eğilme sorunları olmaması için tutulması gerekiyor
Eki Görüntüle 1810779
1. Monitörüm HDMI çıkışında 144 DP çıkışında 200hz veriyor o yüzden DP çıkışını kullanmak istiyorum bir kabloyu monitöre taktıktan sonra diğerini kasada ki HDMI çıkışına tıksam 200 hz verir değil mi?
2. Tam olarak nereye takacağım bu kart tutucuyu.

1-Hocam ya HDMI yada DV-I kablo kullanabilirsiniz bir ucu hdmı diğer ucu DV-I bir kablo yok,birleştirseniz de çalışmaz.Ekran kartınızda DV-I portu olması lazım neden ona takmıyorsunuz.HDMI çıkışından çeviriçi kullanıp DVI-I kullansanız 200hz i bulabilir misiniz emin değilim
1-Buyrun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1-Hocam ya HDMI yada DV-I kablo kullanabilirsiniz bir ucu hdmı diğer ucu DV-I bir kablo yok,birleştirseniz de çalışmaz.Ekran kartınızda DV-I portu olması lazım neden ona takmıyorsunuz.HDMI çıkışından çeviriçi kullanıp DVI-I kullansanız 200hz i bulabilir misiniz emin değilim
1-Buyrun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok teşekkürler iyi günler.

Son düzenleme:
1686145957364.png

MSI 6800XT Gaming X Trio modeli referanslı fotoğraf en soldaki HDMI diğer 3'ü Display Port.

Nasıl yani, nereden böyle baktınız ki?
Satın alırken 4.60 ghz yazıyor özelliklerden bakınca 2.50ghz

Nasıl yani, nereden böyle baktınız ki?
Hocam acil yardım lazım kulaklığı pcye takıyorum fakat mikrofonu pc algılamıyor mikrofon takılı değil diyor kulaklığa ses geliyor fakat herhangi bir şekilde mikrofonu algılamıyor pc ne yapacağım internette de bir şey bulamadım herhangi bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam mümkün ise işlemci modelini paylaşır mısın,birde özellikler dediğin yer dxdiag kısmı falan mı orayı da netleştirirsen daha net yardımcı olabilirim.
Kulaklık içinde; driverlarınız kurulu mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı