Cooler Master Liquid ML240L RGB fan sorunu

Necati Gündüz

Hectopat
Cooler Master Liquid ML240L sıvı soğutucuya sahibim. İşlemcim i7-8700K. Geçen gün fark ettim ki oyun oynarken 2. fan çalışmıyordu. Tam yükte işlemci sıcaklığı 65 67 arası değişiyor ama ona rağmen 2. fan çalışmıyor. 65 derece sıcaklıkta 2. fanın çalışmaması normal mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuyla gelen fan çoklama kablosu var, ikisini birleştirip tek bir fan girişine takmanız lazım.

Yani iki kabloyu iki ayrı fan girişine değil de çoklayıcıya takıp tek fan girişi yapacağım. Şöyle bir sıkıntı var bilgisayarı ben toplamadım fazla da anlamıyorum bilgisayarcılar vb. kapalı malum olaylardan. Nasıl olacak acaba.

Son düzenleme:
Yani iki kabloyu iki ayrı fan girişine değil de çoklayıcıya takıp tek fan girişi yapacağım. Şöyle bir sıkıntı var bilgisayarı ben toplamadım fazla da anlamıyorum bilgisayarcılar vb. kapalı malum olaylardan. Nasıl olacak acaba.
Evet söylediğiniz gibi yapacaksınız. :)

Baktım. Sorunu buldum 2. fanım bozulmuş. Ahh Cooler Master daha 2 ay olmadı alalı..
Geçmiş olsun. Kronik sorunlu, giriş seviyesi basit bir sıvı soğutucu zaten. Ben de kullandıktan sonra bir süre sonra sıvı kaçağı olduğunu fark edip iade etmiştim. Biraz daha kaliteli bir şey alın bence :)

Teşekkürler. Öneriniz var mıdır?
Corsair, NZXT bu alanda kendini kanıtlamış ürünlere sahip. Ben Deepcool Castle 240mm'ye bir şans tanıdım. 6 aydan uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı