psycoowolf
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 16gb 3200mhz
- Ekran kartı
- Asus Nvidia Geforce RTX 3060
- Anakart
- Asus TUF GAMING B660M-E D4
- İşlemci
- Intel i5-12400F
Merhaba, Cooler Master Liquid ML240L V2 ürününü satın aldım. Kendi kullanım kılavuzunu ve internetteki videoları seyrettim fakat kablolama konusunda kafa karışıklığı yaşadım. Ayrıca anakartımda auro Sync var. Soğutucunun butonlu kumandasından değil de, yazılım üzerinden RGB ışık ve fan kontrolü yapmak için nereye bağlamalıyım?
Anakart: Asus Tuf Gaming B660M-E
Kablolamadan tam emin değilim yanlışsam düzeltin. İşlemci soğutucudan gelen bir kabloyu anakart üzerinde CPU_FAN pinine takacağım.
İşlemciden gelen diğer kabloyu add_gen_2_1 pinine takacağım. Diğer kabloları ne yapacağız bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Ayrıca BIOS üzerinden bir ayar yapmamız gerekli mi? Teşekkürler.
Anakart: Asus Tuf Gaming B660M-E
Kablolamadan tam emin değilim yanlışsam düzeltin. İşlemci soğutucudan gelen bir kabloyu anakart üzerinde CPU_FAN pinine takacağım.
İşlemciden gelen diğer kabloyu add_gen_2_1 pinine takacağım. Diğer kabloları ne yapacağız bilmiyorum. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Ayrıca BIOS üzerinden bir ayar yapmamız gerekli mi? Teşekkürler.