Cooler Master MA410P vs FSP Windale 6

Merhabalar gençler. Kasam MB511 RGB. Bu iki fandan genel anlamda hangisi daha performanslı olur. Üstte 2 adet egzoz fan mevcut. Sanırım FSP havayı yukarıdan üfleyecek şekilde takılabiliyor. Üflemesinde sorun olmayacaktır. Benim genel sorum. Boyut, bakır ısı borusu farkı, ses v.s v.s genel olarak hangisi daha iyi :) . Aralarında 50TL fiyat farkı var. Belki bu bile RGB model için verilmeye değer. Yani ikisi performans olarak birbirine yakınsa RGB modeli tercih edebilirim. Her neyse yorumları bekliyorum.

Not: Arctic Freezer 34 Duo önermeyin. Satın alacağım yerde tek fanlı modeli satılıyor ve oda 280TL. 2 fanlı model olmadığı ve FSP'ye nazaran 4 ısı borulu olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum. FSP modelin fiyatı 300, Cooler Master ise 350TL. Fiyatlar fazla burada yalnızca genel performanslarını (ses, ısı ileti mi, soğutma değerleri) tartışalım rica ediyorum :) .

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından FSP hem soğutucu blok ağırlığı (FSP 820 gram MA410P 420 gram) hem de fazladan iki ısı borusu bulundurması sebebiyle soğutma performansı bakımından tartışmasız daha iyi, MA410P ise görsellik olarak FSP'den iyi montaj kolaylığı konusunda ikisini de ayrı test etmek gerekir. Ben ikisi arasından FSP tercih ederdim. RGB fan sonradan da takılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı