Cooler Master 212 Black Edition vs Cooler Master MA410P

212 Black Edition daha yeni model sanırım. Bu sayfadaki yorumlarda da 212 Black Edition önerilmiş. Düzeltme: Karşılaştırmayı MA410M ile yapmışlar. Pardon.

Bu bütçeye kasa sıkıntı değilse Arctic Freezer 34 daha mantıklı:

MA410P klasik Hyper 212 Evo'nun RGB hali gibi Hyper Black ise Hyper 212 LED'in siyah hali gibi duruyor. Hyper 212 black işlemciye temas eden aralarda boşluk var diğerinde ısı boruları bitişik görünüyor. Bu durum eskiden performansa az bir miktar Evo lehine etki ediyordu. Günümüzdeki bu modeller arasında performansa ne kadar etki eder bilinmez ben olsam ısı boruları bitişil MA410P alırdım.

MA410P klasik Hyper 212 Evo'nun RGB hali gibi Hyper Black ise Hyper 212 LED'in siyah hali gibi duruyor. Hyper 212 black işlemciye temas eden aralarda boşluk var diğerinde ısı boruları bitişik görünüyor. Bu durum eskiden performansa az bir miktar Evo lehine etki ediyordu. Günümüzdeki bu modeller arasında performansa ne kadar etki eder bilinmez ben olsam ısı boruları bitişil MA410P alırdım.
212 LED iyi hoş sogutuyor fakat borularin nikelle kaplanmaması kòtü. O bakır borular bikaç macundan sonra simsiyah kararıyor oksitlenme başliyor. Tecrübeyle sabit. CM bunu gördü Nikel kaplama Black edition yapdi. Borular direk temas etse muhteşem olurdu ama plaka koyulmus. Markaların yeni modellerinin çogu böyle. Aslına bakarsanız Noctua nın en baba sogutan modellerinde islemciye temas eden boruda da araya plaka konmuş. Ne alacagimiz şasirdik

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı