Cooler Master Masterbox Lite 5 alınır mı?

Masterbox Lite 5 tavsiye etmiyorlar. Forum daki konulara bakın. Ön tarafı mesh ızgara olan kasalara bakın. Bütçeye göre farklı marka modeller de bakılabilir.

İçindeki PSU'nun özelliklerine baktım hocam 2 adet 6+2 güç girişi var yani 5600 XT aldığımda rahatlıkla kullanabilirim, uyuyor. Fakat az önceki arkadaşın dediği de aklıma yattı. 1600 AF ısınan bir şlemci doğru fakat konulara bakıyorum milletin ısınmaktan kastı yükte 70 derece olması :D
Bir de şimdilik kasa masrafı yerine işlemci soğutucusu da alabilirim bu soğutucuyu buldum forumda da önerilmiş. Diğer arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Fan konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ryzen 7 2700X'te yanında gelen wraith fanı, i9-9900K'da da Cooler Master Hydro H150i kullanıyorum. Eğer bulabilirseniz Wraith fan da işinizi görecektir. Gayet sağlam ve sessiz olduğunu düşündüğüm bir stok fan.

AC Oddysey'de fazla ısınma görürken hangi kasayı kullanıyordunuz?

Aerocool Force 12 cm Siyah Sessiz Fan (AE CFFR120BK) Fiyatı (3 adet)

Ya da.

1-) R5 1600 AF gibi çok ısınan bir işlemci kullanmak,
2-) Hava akışı kötü, iç hacmi küçük olan bir kasa kullanmak,
3-) AC Oddysey gibi yüksek sistem gerektiren bir oyunu oynamak.

Yani bana sorarsanız bu 3 etken neden ısınma olduğunu iyice anlatıyor. Aslında kasa değiştirmek mantıklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı