Cooler Master Masterbox Lite 5 Modifikasyon

Toz filtresinin ve şerit mıknatısın linkini koyabilir misin?

Önceki sisteminde aynı kasa ve aynı ısınma sorununu bende yaşadım kasanın ön görüntüsünü bozmamak için ön kapağın üst ve orta soketlerini parça ekleyerek uzattım yanlarda kalan boşluktan havayı rahat çekiyordu sorunu öyle çözmüştüm aynı sorunu yaşayıp benim gibi ön camı kesmek istemeyenler deneyebilir

Hocam reklamcı nasıl kesti? Kaç reklamcıya götürdüm CNC makinesine sığmaz falan dediler bana.

Hocam reklamcı nasıl kesti? Kaç reklamcıya götürdüm CNC makinesine sığmaz falan dediler bana.
Bu CNC makinesi baya büyüktü bir mutfak masanın 2 katı kadar. Rahat rahat sığdı.
Kesme olarakta ölçü aldı dikdörtgen şeklinde. Bilgisayardan yazdı. Sonra makine kesmeden önce üstünden lazerle geçti. Yakmadan sadece yeri doğru mu diye. Doğru olunca da kesti makina.

Bir iki reklamcıya daha gittim, onlar da sığdıramadı. Yeni bir ön kapak yaptım kendimce. Bir kaç güne konu açacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…