Cooler Master MasterBox Lite 5 ses ve ısınma sorunu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4:15 dakikasın da ki sahneye bakın bir de benimkini düşünün . Adamın stok fan ile aldığı değeri ben bu fan ile alıyorum garip gelen olay bu.

Kasayı değiştirmeye karar verdim . Aklım da ki kasa Corsair Carbide Series Spec 04 600W . Önerisi olan var mı ?
Benim güç kaynağı yetmiyordu sisteme. Aradım güç kaynağını yollayın hemen değiştirelim dediler. İtopyayı arayın ve kasanın değişmesini istediğinizi söyleyin. Spec 04 kaliteli bir kasa. Ama Corsair PSU'lar kronik ses sorununa sahip. Coil Whine yaşamanız muhtemel.

Benim güç kaynağı yetmiyordu sisteme. Aradım güç kaynağını yollayın hemen değiştirelim dediler. İtopyayı arayın ve kasanın değişmesini istediğinizi söyleyin. Spec 04 kaliteli bir kasa. Ama Corsair PSU'lar kronik ses sorununa sahip. Coil Whine yaşamanız muhtemel.
Cool Whine ekran kartları ile ilgili değil mi ? Ve gtx 9xx kartlar da oluyor diye duymuştum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı