Cooler Master Masterbox MB511 vs Corsair Carbide Serisi 275R

serkanktm

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Asus 1660 Ti ekran kartım var. Şu anki kasam küçük geliyor ve soğutması iyi değil, araştırmalar sonucu bu kasaları beğendim. Sizce hangisi alınmalı?

Merhaba arkadaşlar,

Asus 1660 Ti ekran kartım var. Şu anki kasam küçük geliyor ve soğutması iyi değil, araştırmalar sonucu bu kasaları beğendim. Sizce hangisi alınmalı?
Şunu da belirteyim de Cooler Master kasalar genelde PWM olmayan fanlardan oluşuyor sanırım MB511 de öyleydi. Eğer anakartın Asussa gürültü sorunu yaşarsın fanlarla çünkü anakarttan DC modda en fazla %60 hıza kadar indirebilirsin ki bu bile gürültülü oluyor. Sanırım MSI da da aynı sıkıntı var. Ama eğer anakartın Gigabyte sa sıkıntı yok onda daha da yavaşlatabiliyorsun fanları DC modda bile. Velhasıl gürültüden ötürü fan masrafına girebilirsin. Corsair nasıldır bilmiyorum.

sağolun teşekkürler
masterbox lite 5 gibi sorun yaşatır mı aklıma o takılıyor
gösterdiğiniz kasa çok şık fakat önden içeriye nasıl hava alıyor bilmiyoruz,

Coolermaster Haf serisi kullanıyorum nerdeyse 8 sene oldu,750 wattlık powerıda dahil olmak üzere en ufak sıkıntı çıkartmadı.Malzeme kalitesi inanılmaz.Tek sıkıntı 3.0 Bağlantısı yok modelinden dolayı.
Sözün özü başka marka tavsiye etmicem.

daha şık bir kasa almak istiyorum teşekkürler

Hocam, peki kasanın toz tutuşu ve temizlenebilirliği ile ilgili ne söyleyebilirsin? Aynısını aldım da, askerlikten ötürü nisanda kavuşcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…