Cooler Master Masterbox MB511 vs Thermaltake V200 tg

Sammi

Hectopat
Arkadaşlar şu iki kasa arasında kararsız kaldım fiyatı göz önünde bulundurup yorum yapalım.

MB511 tabii ki. Fakat güç kaynağını alırken test ettirin. KDV indiriminde Vatan'dan aynı kasayı 3 sefer değiştirmelerine rağmen Coil Whine sorunu vardı. Eğer PSU'da sıkıntı çıkarsa size tavsiyem şu PSU'yu almanız yönünde olacaktır: THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 650W.

MB511 tabii ki. Fakat güç kaynağını alırken test ettirin. KDV indiriminde Vatan'dan aynı kasayı 3 sefer değiştirmelerine rağmen Coil Whine sorunu vardı. Eğer PSU'da sıkıntı çıkarsa size tavsiyem şu PSU'yu almanız yönünde olacaktır: THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 650W.
Cooler Master'ın PSU'larında Coil Whine var ya ne yazık ki dediğiniz gibi. Kasalı PSU çok uyguna geliyor ama bu PSU'da sorunlu. Ayrı ayrı alsak bu sefer pahalıya patlıyor. Corsair Carbide Spec Delta 550W PSU ile alınabilir benim önerim.

Arkadaşlar şu iki kasa arasında kararsız kaldım fiyatı göz önünde bulundurup yorum yapalım.

ColorMaster MB511 kullanıcısıyım. Kasa çok güzel fakat PSU çok kötü tavsiye etmiyorum.

Geç oldu biraz ama, t200 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım 2018 kasımda almıştım. Ryzen 2600 antalya sıcağında biraz boğulabiliyor çok yüklenince ama iyi bi cpu fan ile sorun olmaz diye düsünüyorum

MB511 ve MB520 kullanıyorum. İkisi de gayet güzel kasalar. Ancak güç kaynaklı olanını değil de boş olanını alıp kendiniz daha iyi bir güç kaynağı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı