Cooler Master Masterbox MB520 kasaya SSD nasıl takılır?

Yapmam gerekenler aynı mı?

Evet. SATA ve Power kablosunu taktıktan sonra o kızaklı yerler zaten hem ayarlanabilir hem de SSD'ye göre dişleri var, sadece takıp yerine oturtacaksın. Vidalamaya gerek kalmıyor.

Evet. SATA ve Power kablosunu taktıktan sonra o kızaklı yerler zaten hem ayarlanabilir hem de SSD'ye göre dişleri var, sadece takıp yerine oturtacaksın. Vidalamaya gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim ama ben bir şey anlamadımda SATA kablosu boş girişi var anakartta ama güç kablosu yeri dolu.

SATA data+power kablosu lazım. Başka bir SSD varsa ona göre kablolamayı yapın.Eki Görüntüle 543648
Sanırım oraya takıyorsunuz. Kasa bende olmadığı için bilemedim nereye takmanız gerektiğini.
arkadaşın gösterdiği yerler doğru şimdi şöyle yapacaksınız kasa içinden 8 tane kauçuk çıkıyor bu kauçuk ları gösterilen bölgeye takın sonra ssd'ye 4 tane vida takın ve ssd yi hazneye sokun
eğer yapamazsanız bendeki sizdeki kasayla aynı kendi kasamın fotosunu çekebilirim rahat anlarsınız

Öncelikle teşekkür ederim onu anladım ama anlamadığım anakartta SATA girişi boş SATA kablomda var ama ana kartta bir tane Power girişi var ve o da dolu Power girişini tekrar takmama gerek var mı yoksa sadece SSD'yi takıp SATA kablosunu anakart ve SSD'ye mi bağlacağım sadece.

şimdi şöyle bir adte sata kablosunu ssdye'diğer ucunu anakarta takacaksınız, ayrıca ssdnin güç alması için bir tanede güç kaynağından kablo alıp ssdye takacaksınız yani ssd'de 2 kablo olacak biri anakartla bağlantılı diğeri güç kaynağı ile olmak zorunda

Teşekkürler yani SATA kablosunu taktıktan sonra güç kablosunuda takacağım çok teşekkür ederim.

Teşekkürler yani SATA kablosunu taktıktan sonra güç kablosunuda takacağım çok teşekkür ederim.
aynen öyle rica ederim yapamazsanız yazın foto atayım
aynen öyle rica ederim yapamazsanız yazın foto atayım
ayrıca kasanın içinden çıkan rgb kontrolcüsünüde reset sw ye bağlamanızı öneririm, bu sayede rgbleri kontrol etmek için kasayı açmanıza gerek yok kasanın üzerinde power'ın yanında duran küçük reset tuşu ile rahatlıkla rgb leri değiştirebilirsiniz

Power dediğim kablo, PSU'dan yani güç kaynağından alınacak. En iyisi ben size bir fotoğraf atayım bir dakika.

fotosunu attığım şekilde olacak kauçuklarıda görebilirsiniz, soldaki güç kaynağı ile bağlantılı sağdaki anakarta takılıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-23 at 15.38.29.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 172

Kasa paketinin içinden böyle bir vida çıkması lazım. Bu vidaları SSD'nin alt tarafına vidalayın

Vidaladıktan sonra o kızak tarafına geçmeli şekilde oturacak.

Kızağıda oturduktan sonra SSD'ye Anakarttan gelen 1 SATA kablosu ve 1 PSU'dan gelen bir güç kablosu girmesi lazım.

Hepsini bağladıktan sonra kızağı yerine oturtun, bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…