Cooler Master Masterbox MB520 kasaya SSD nasıl takılır?

Eki Görüntüle 543743

Kasa paketinin içinden böyle bir vida çıkması lazım. Bu vidaları SSD'nin alt tarafına vidalayın

Eki Görüntüle 543744

Vidaladıktan sonra o kızak tarafına geçmeli şekilde oturacak.

Eki Görüntüle 543745

Kızağıda oturduktan sonra SSD'ye Anakarttan gelen 1 SATA kablosu ve 1 PSU'dan gelen bir güç kablosu girmesi lazım.

Eki Görüntüle 543746

Hepsini bağladıktan sonra kızağı yerine oturtun, bu kadar.
herşey doğru sadece son hamleyi kızağa oturmasın mb520 de özel yan tarafa takılmalık panel var, fotosunu atmıştım, kasalarımız aynı arkadaşla

Her şey doğru sadece son hamleyi kızağa oturmasın MB520'de özel yan tarafa takılmalık panel var, fotosunu atmıştım, kasalarımız aynı arkadaşla

Evet biliyorum benim de MB511 ancak iki tarafı da denedim, o yandaki panellere takınca sıcaklık kızağa göre fazlaydı. İki tarafa da takılabilir, doğru veya yanlış yer yok :D

Her şey doğru sadece son hamleyi kızağa oturmasın MB520'de özel yan tarafa takılmalık panel var, fotosunu atmıştım, kasalarımız aynı arkadaşla.

Evet SATA kablosu var güç kablosuda anakarta takılı temperli camdan gözüküyor ama kasanın diğer yanını açtığımda güç kablosunu göremiyorum.

maalesef 2 hdd daha kullanan biri olarak mecburum yan tarafa takmayı ssdleri :) mb511 çok güzel kasa gerçekten

Evet iki HDD kullanılıyorsa mecburen yanda ki paneller kullanılacak :D Mesh olması hava bakımından iyi olur denildi forumda, o nedenle almıştım yoksa bende 520'ye bakıyordum.

Evet SATA kablosu var güç kablosuda anakarta takılı temperli camdan gözüküyor ama kasanın diğer yanını açtığımda güç kablosunu göremiyorum.
sıkış pıkış yapmışsınızdır ondan görülmüyodur, valla bu konuda pek tavsiye veremeyeceğim dikkatli bir şekilde ışık tutarak aramanızı atavsiye ederim, çok düşük bir ihtimal güç kaynağının tüm kablolarını kullanıyor olmanız
kesinlikle doğ
Evet iki HDD kullanılıyorsa mecburen yanda ki paneller kullanılacak :D Mesh olması hava bakımından iyi olur denildi forumda, o nedenle almıştım yoksa bende 520'ye bakıyordum.
doğru olanı yapmışsınız, mb520'nin ön panelini çıkarıyorum i7 7700K kullanırken ısı değperleri -10 derece yapıyordu :) bende mb511 alacaktım hiçbiyerde kalmamış, mecbur bana mb520 verdiler

Kablol.

Sıkış pıkış yapmışsınızdır ondan görülmüyordur, valla bu konuda pek tavsiye veremeyeceğim dikkatli bir şekilde ışık tutarak aramanızı atavsiye ederim, çok düşük bir ihtimal güç kaynağının tüm kablolarını kullanıyor olmanız.

Kablolamayı inventus yaptı hadi hayırlısı bakayım bir ışıkla :D.

1587650026469.png

SSD'ye takacağın güç kablosu şu kırmızıya aldığım olacak. Bu güç kaynağından gelen bir şey olması lazım, anakarttan değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı