Evet biliyorum benim de MB511 ancak iki tarafı da denedim, o yandaki panellere takınca sıcaklık kızağa göre fazlaydı. İki tarafa da takılabilir, doğru veya yanlış yer yok
Evet iki HDD kullanılıyorsa mecburen yanda ki paneller kullanılacak Mesh olması hava bakımından iyi olur denildi forumda, o nedenle almıştım yoksa bende 520'ye bakıyordum.
sıkış pıkış yapmışsınızdır ondan görülmüyodur, valla bu konuda pek tavsiye veremeyeceğim dikkatli bir şekilde ışık tutarak aramanızı atavsiye ederim, çok düşük bir ihtimal güç kaynağının tüm kablolarını kullanıyor olmanız
kesinlikle doğ
Evet iki HDD kullanılıyorsa mecburen yanda ki paneller kullanılacak Mesh olması hava bakımından iyi olur denildi forumda, o nedenle almıştım yoksa bende 520'ye bakıyordum.
doğru olanı yapmışsınız, mb520'nin ön panelini çıkarıyorum i7 7700K kullanırken ısı değperleri -10 derece yapıyordu bende mb511 alacaktım hiçbiyerde kalmamış, mecbur bana mb520 verdiler
Sıkış pıkış yapmışsınızdır ondan görülmüyordur, valla bu konuda pek tavsiye veremeyeceğim dikkatli bir şekilde ışık tutarak aramanızı atavsiye ederim, çok düşük bir ihtimal güç kaynağının tüm kablolarını kullanıyor olmanız.