Cooler Master MasterBox Q300P RGB Kasa Alınır mı ?

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Kasa için araştırma yaparken önüme böyle bu kasa çıktı. İlgimi çekti baya. Bir videosunu izlediğimde kasadaki hava akımının iyi olduğunu gördüm ve kompakt yapısı dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi? Yoksa bu fiyatta daha iyi bir kasa bulabilir miyim?

Anakartım; MSI B450M Gaming Plus ve 240 mm'lik sıvı soğutma düşünüyorum kasanın üst kısmına. Bunlara uygun mudur?

Q300P modeli cam bir yapıya sahip olduğu için hava akışı konusunda çok iddialı değil diğer önü kapalı kasalar gibi. Önünde mesh (ızgaralı) panel olan bir kasa tercihi çok da iyi olacaktır.
MB511 de güzel ama bu bence tasarım olarak daha hoş.
Corsair Carbide Serisi SPEC-ALPHA CC-9011085-WW Midi Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
Biraz eski bir model ama ben seviyorum. Benim fikrim bu tabi size kalmış hangi modeli alacağınız [emoji4]

Q300P modeli cam bir yapıya sahip olduğu için hava akışı konusunda çok iddialı değil diğer önü kapalı kasalar gibi. Önünde mesh (ızgaralı) panel olan bir kasa tercihi çok da iyi olacaktır.
MB511 de güzel ama bu bence tasarım olarak daha hoş.
Corsair Carbide Serisi SPEC-ALPHA CC-9011085-WW Midi Tower Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
O kasada ön tarafındaki mesh yerini kaplayan yarım plaka diyebileceğim şey yüzünden biraz sıkıntı çıkarabilir. O kasayı alıp sorun yaşayan vardı diye hatırlıyorum. Phanteks P350X daha iyi bir seçim olabilir.

O kasada ön tarafındaki mesh yerini kaplayan yarım plaka diyebileceğim şey yüzünden biraz sıkıntı çıkarabilir. O kasayı alıp sorun yaşayan vardı diye hatırlıyorum. Phanteks P350X daha iyi bir seçim olabilir.
Bir tanıdıkta vardı. Termal macununu değiştirmeye gittiğimde görmüştüm. İçindeki macun kurumuş olmasına rağmen Intel stok soğutucu ile yükte 80'i görmedi işlemci (overclocklu 4790K). Değiştirdiğimizde ise 65 civarlarında idi
P350X de güzel bir seçenek fakat sadece 1 fan ile gelmesi biraz sıkıntı. Fan eklemek gerekir. Bu da fiyatını 600TL'ye kadar çıkarabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı