Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh kasaya ROG Thor sığar mı?

Mahmut C

Centipat
Daha fazla  
Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh kasaya ASUS ROG Thor 1000W P2 PSU sığar mı ve ASUS ROG Ryujin 3 360mm sıvı soğutma sığar mı şimdiden teşekkür ederim.

Soğutucu 55 mm kalınlığa kadar destekliyor, o soğutucu fanlarla birlikte 55 mm.

PSU 190 mm, kasa 200 mm'ye kadar destekliyor ama önerilen 170 mm demiş, sanırım kablo çıkışları sıkışık oluyor diye bu şekilde önermişler.

Her şey ucu ucuna yani.

Son düzenleme:
Soğutucu 55 mm kalınlığa kadar destekliyor, o soğutucu fanlarla birlikte 55 mm.

PSU 190 mm, kasa 200 Mm'ye kadar destekliyor ama önerilen 170 mm demiş, sanırım kablo çıkışları sıkışık oluyor diye bu şekilde önermişler.

Her şey ucu ucuna yani.

Merhaba şimdi taktım sorunsuzca sığdı ikisi de ama bu sıvı soğutucu sorunlu mu sıcaklıklar hiç normal değil Last of Us'ta gölgelendirme oluşturma ekranında 89 derece oldu şu anda oyun içi 75 derece işlemcim Ryzen 7 7800x3D.

Sıcaklık biraz fazla, soğutucunun pompa devrini kontrol edin, belki düşük hızda çalışıyordur.

Pompa 2700 RPM de dönüyor ama neden böyle anlayamadım benim izlediğim videolarda bu işlemci en fazla 60-65 derecelerde geziyordu hatta PC hocası kanalında 50-55 derece arasındaydı hem de 2 fanlı sıvı soğutucu kullanmasına rağmen benim 75 olunca hatta 89 oldu dedim ne oluyor acaba soğutucu mu arızalı mı bu yüzden iade etme kararı aldım zaten yeni modeli Extreme modeli çıkıyormuş birkaç güne iade edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı