Yunus Emre Binali Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 42 4 Aralık 2019 #11 fryzen dedi: Size kötü bir haberim var: Mastercase Pro 3 çok küçük bir kasa değil. Night Shark RGB ile hemen hemen aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... ya anladım o zman sharkoon v1000 alıcam Mithat Berhan dedi: O modelde iyi duruyor ama almışken CoolerMaster almanızı öneririm. Sharkoon olana da en fazla Micro ATX anakart takılıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... yani matx kasa almak istiyordum CoolerMaster diğer modelleri çok pahalı ama sharkoon v1000 3 fan ile göz cezbediyor.
fryzen dedi: Size kötü bir haberim var: Mastercase Pro 3 çok küçük bir kasa değil. Night Shark RGB ile hemen hemen aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... ya anladım o zman sharkoon v1000 alıcam Mithat Berhan dedi: O modelde iyi duruyor ama almışken CoolerMaster almanızı öneririm. Sharkoon olana da en fazla Micro ATX anakart takılıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... yani matx kasa almak istiyordum CoolerMaster diğer modelleri çok pahalı ama sharkoon v1000 3 fan ile göz cezbediyor.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 4 Aralık 2019 #12 Ranker Orion'a bir bak. Şu an en alınabilir mATX kasa bence.
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 4 Aralık 2019 #13 Yunus Emre Binali dedi: Selamlar dostlar, kasa almak istiyordum ve mATX Cooler Master kasayı gördüm, kullanan dostlarım varsa alınır mı? Cooler Master MCY-C3P1-KWNN MasterCase Pro 3 Pencereli mATX MiniTower Modüler Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim mastercase pro 5 kullanıyorum. Ve iyi ki de almışım diyorum. Cooler Master al keyfine bak dostum
Yunus Emre Binali dedi: Selamlar dostlar, kasa almak istiyordum ve mATX Cooler Master kasayı gördüm, kullanan dostlarım varsa alınır mı? Cooler Master MCY-C3P1-KWNN MasterCase Pro 3 Pencereli mATX MiniTower Modüler Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Şahsen kendim mastercase pro 5 kullanıyorum. Ve iyi ki de almışım diyorum. Cooler Master al keyfine bak dostum
Yunus Emre Binali Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 42 4 Aralık 2019 #14 fryzen dedi: Ranker Orion'a bir bak. Şu an en alınabilir mATX kasa bence. Genişletmek için tıkla... Şu an onu aldım biliyomusun Türkiyede inceleme yok inceleme bile yapmayı düşünüyorum. Doğukan Çelik dedi: Şahsen kendim mastercase pro 5 kullanıyorum. Ve iyi ki de almışım diyorum. Cooler Master al keyfine bak dostum Genişletmek için tıkla... Aldım ya ranker orion aldım. Param olduğu zman kesinlikle alacağım tek marka olucak.
fryzen dedi: Ranker Orion'a bir bak. Şu an en alınabilir mATX kasa bence. Genişletmek için tıkla... Şu an onu aldım biliyomusun Türkiyede inceleme yok inceleme bile yapmayı düşünüyorum. Doğukan Çelik dedi: Şahsen kendim mastercase pro 5 kullanıyorum. Ve iyi ki de almışım diyorum. Cooler Master al keyfine bak dostum Genişletmek için tıkla... Aldım ya ranker orion aldım. Param olduğu zman kesinlikle alacağım tek marka olucak.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 4 Aralık 2019 #15 Sinerji'den mi aldınız?
Yunus Emre Binali Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 42 4 Aralık 2019 #16 fryzen dedi: Sinerji'den mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet sinerjiden aldım ürün elime ulaştığında inceleme yapıp hem video hemde yazılı olarak paylaşıcağım.
fryzen dedi: Sinerji'den mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet sinerjiden aldım ürün elime ulaştığında inceleme yapıp hem video hemde yazılı olarak paylaşıcağım.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #17 İyi ki Cooler Master almamışsın. Çoğu ATX kasadan daha büyük
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 29 Aralık 2019 #18 Ömer Murat KARACA dedi: İyi ki Cooler Master almamışsın. Çoğu ATX kasadan daha büyük Genişletmek için tıkla... Benim Pure Steel ile aynı boyutlarda.
Ömer Murat KARACA dedi: İyi ki Cooler Master almamışsın. Çoğu ATX kasadan daha büyük Genişletmek için tıkla... Benim Pure Steel ile aynı boyutlarda.