Cooler Master MasterFan SF120R vs COOLER MASTER SickleFlow 120

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
TD500 mesh kasa sahibiyim. Bildiğiniz üzere bu kasada egzoz fan yok. Ben de egzoz fan ve öndeki 3 fan aynı olsun istiyorum. Size sorum bu öndeki 3 fanın modeli hangisi?

Sonuçta bunlar Aura Sync ile kontrol edileceği için çok büyük bir farklılık göstermez sanıyorum. Yine de emin olamadım. LED'ler ve fan farklı görünüp farklı çalışır ise bu durum beni çok rahatsız eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fan değil bro. Kasa incelenmesinde 600 ile 1200 rpm arasında dönüyor diye geçiyor. Bende aynı kasadan aldım. Hızları düşük diye sickleflow beyaz da aldım 4 adet. Bakalım nasıl soğutma olacak.
Ben alalı çok oldu önde kasanın kendi fanları arkada ise sickleflow takılı. İleride değiştirmekistersem 4 adet corsair fanı sipariş veririm muhtemelen. Onlar daha güzel ve rgb aydınlatma konusunda icue daha iyi sanırım.

Ben alalı çok oldu önde kasanın kendi fanları arkada ise sickleflow takılı. İleride değiştirmekistersem 4 adet corsair fanı sipariş veririm muhtemelen. Onlar daha güzel ve rgb aydınlatma konusunda icue daha iyi sanırım.
Bro sickleflow'da ses falan yok valla. O kadar ertelemiştim bide almayı. Gayet yeterli, 1400 rpm'de buz gibi kasa. Ses sorunuda yok. Aman nazar değmesin. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı