Cooler Master MasterGel maker nano alınır mı?

Kadr_yagar

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600 kullanıyorum. Geçen günlerde boşta 60 yük altında 96 dereceye kadar çıkıyordu. Ben de elimdeki eski 10 TL'lik termal macundan sürdüm şimdi boşta 45 yük altında 75-80 derece oluyor bende.

Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun

cooler MasterGel maker nano elmas partiküllü termal macun​

Bu ürünü almayı düşünüyorum yorumlarına baktım alan herkes memnun ve 10 dereceye yakın bir fark oldugunu söylüyor fiyatı da 200 liradan 150 liraya düşmüş. Stok fanla beraber işe yarar mı?

Ryzen 5 2600 kullanıyorum. Geçen günlerde boşta 60 yük altında 96 dereceye kadar çıkıyordu. Ben de elimdeki eski 10 TL'lik termal macundan sürdüm şimdi boşta 45 yük altında 75-80 derece oluyor bende.

Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun

cooler MasterGel maker nano elmas partiküllü termal macun​

Bu ürünü almayı düşünüyorum yorumlarına baktım alan herkes memnun ve 10 dereceye yakın bir fark oldugunu söylüyor fiyatı da 200 liradan 150 liraya düşmüş. Stok fanla beraber işe yarar mı?

10 dereceye kadar fark yalan. Ama 3-4 derece olabilir. Alınır.

Teknobiyotik'ten Arctic MX-4 al geç derim. Teknobiyotik dışındaki satıcılar sahne MX-4 satabiliyor. Termal macunu aşırı ucuz almışsın, şimdi de aşırı pahalı bakıyorsun. Sütten ağzı yanma olayı galiba. Artic MX-4 ile daha üst seviye arasında en fazla 2-3 derece fark vardır eğer OC yapmıyorsan. Tercih senin.
Ha dersen Cooler Master marka olsun:
Önceki macunum Arctic MX-4 idi, şu an linkini attığım Cooler Master macunu kullanıyorum. Aralarında bir fark göremedim oyunlarda.
Bu tür marka macun alırken düzgün yerlerden alın. Macunların imitasyonu çok ve kolay bir iş anladığım kadarıyla.
Arctic ürünlerinin resmi satıcısı:

3-4 derece fark oluyor demek biraz acayip olmuş. Elinizdeki sürdüğünüz termal macunun termal iletkenlik değeri önemli. MasterGel Maker modelinin 11 w/m-k diye hatırlıyorum eğer buna yakın bir değerdeyse çok fazla fark olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı