Cooler Master MasterGel Regular nasıldır?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Cooler Master MasterGel Regular 4 gr termal macun şu anda Hepsiburada'da 109 TL. İletim gücü 5 W/mK imiş.

Sizce bu termal macun alınır mı?

Peki bir sorum olacak. Şu anda MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartım oyun oynarken 82 dereceye kadar çıkıyor ve fan jet motoru gibi ses yapıyor. Bu termal macunu uygularsam sorun çözülür mü?

Merhaba arkadaşlar. Cooler Master MasterGel Regular 4 gr termal macun şu anda Hepsiburada'da 109 TL. İletim gücü 5 W/mK imiş.

Sizce bu termal macun alınır mı?
Arctic MX-4 bakabilirsiniz. Arada az bi fiyat farki var. Iletim gucu de daha iyi.

Daha önce bu macunu başka bir satıcıdan almıştım ama fake çıkmıştı. Bu yüzden tekrar fake çıkar diye pek bakmadım.
Teknobiyotik orjinal satiyor, bakabilirsiniz.

Peki bir sorum olacak. Şu anda MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartım oyun oynarken 82 dereceye kadar çıkıyor ve fan jet motoru gibi ses yapıyor. Bu termal macunu uygularsam sorun çözülür mü?
Ekran karti isindikca fanlarin devri artar buna bagli olarak fan sesi de artar. Ekran karti sicakliginizi dusurmeye sadece termal macun yetmeyebilir. (Kullanilan kasa, fanlar, oda sicakligi, bilesenler vb)

Teknobiyotik, Amazon.tr'ya da Hepsiburada'dan alırsan sahte çıkmaz.
O halde Arctic MX-4 de düşünebilirim, teşekkürler.

Kasam Corsair 275R Airflow. Önde bolca havalandırma deliği mevcut. Ayrıca önde 2 fan, arkada 1 egzoz fan mevcut. Kasa ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada Teknobiyotik'te bu macun 99 TL fakat 22 TL gibi saçma sapan bir kargo parası istiyorlar. Kargo ücretsiz olsaydı alacaktım fakat 22 TL olduğu için arada kaldım.

Son düzenleme:
Ekran kartinin o kadar ses cikarmamasi lazim aslinda, garip. Yeni bir konu acin bunun icin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…