Cooler Master MasterGel Regular nasıldır?

En son ne zaman bakım yaptın? Eğer kendi yanında gelen termal macun kuruduysa macun yenilemek tabii ki sıcaklıkları düşürür ama dikkat edin macun sürerken ekran kartı içindeki termal pedleri çıkarmayın.

En son ne zaman bakım yaptın? Eğer kendi yanında gelen termal macun kuruduysa macun yenilemek tabii ki sıcaklıkları düşürür ama dikkat edin macun sürerken ekran kartı içindeki termal pedleri çıkarmayın.
Hiç bakım yapmadım. 2 seneden uzun süredir kullanıyorum. Garantisi de bitti.

Peki bir şey soracağım. Hepsiburada resmi deposu Arctic MX-4'ün orijinalini mi yoksa sahtesini mi satıyor? Bilgi almak istiyorum. Çünkü daha önceden aldığım MX-4 sahte çıktı. Bu yüzden de orijinal MX-4 bulamazsam MasterGel Regular alacağım.

Dostum bu nasıl soru. Yani Hepsiburada resmi deposu MX-4'ün sahtesini sattığını bilsek neden önerelim? Hepsiburada, Amazon ya da Teknobiyotik gibi kurumsal firmalar sence böyle bir şey yapabilir mi? Mahalle bilgisayarcısından ya da bilinmeyen bir satıcıdan alırsan tabii ki sahte olabilir.

Yani MX-4'ün sahtesi var da CM MasterGel'in sahtesi yok mu sence? Onu da Hepsiburada'dan almayacak mıydın?

Dostum bu nasıl soru. Yani Hepsiburada resmi deposu MX-4'ün sahtesini sattığını bilsek neden önerelim ya da Hepsiburada, Amazon'ya da Teknobiyotik gibi kurumsal firmalar sence böyle bir şey yapabilir mi? Mahalle bilgisayarcısından ya da bilinmeyen bir satıcıdan alırsan tabii ki sahte olabilir.

Yani MX-4'ün sahtesi var da CM MasterGel'in sahtesi yok mu sence? Onu da Hepsiburada'dan almayacak mıydın?
Gerçi o da var, o halde Arctic MX-4 son kararım olacak gibi görünüyor.

Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcısından Arctic MX-4 4gr termal macun aldım. Ürün az önce geldi, hemen Arctic'in sitesinden orijinallik kontrolü yaptım ve ürün orijinal Arctic ürünü çıktı😍

Üstelik kutu da tamamen kapalıydı ve orijinallik kontrol kodu da kapalıydı, kazıyıp kodu öğrendim. Yani ürün tamamen sıfır ve orijinal.

Şimdi yeni konu açacağım, MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartının termal macunu nasıl yenilenir öğrenmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı