Cooler Master Masterkeys Lite Alınır Mı ?

demo11

Hectopat
Daha fazla  
Biraz araştırdıktan sonra bu fiyata en çok beğendiğim klavye bu. Eğer kullanmış arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Tek istediğim uzun ömürlu olması ve tuşa basmak için aşırı güç harcamamak. Ayrıca bu fiyata klavye alıyorken aydınlatmasi da iyi olsun isterim.
Herhangi bir öneriniz var mı?

Tek istediğim uzun ömürlu olması ve tuşa basmak için aşırı güç harcamamak. Ayrıca bu fiyata klavye alıyorken aydınlatmasi da iyi olsun isterim.
Herhangi bir öneriniz var mı?
Trust Gxt 890 var. Yurt disindan da alabilirim diyorsaniz milyarlarca klavye var. Eger butcenizi 500-600 TL'ye cikartabilirseniz kendi klavyenizi bile toplayabilirsiniz.

Bir kaç video izledikten sonra Trust GXT 890 almaya karar verdim. Yardımcınız için teşekkürler. Eğer GXT 890 kararını yanlış bulan varsa da tartışabiliriz erken karar verdim ama gerçekten hoşuma gitti.
Forumlarda beğenmemişler klavyeyi kalitesiz buluyorlar kafam çok karıştı.

Arkadaşım kullanmıştı çok sürmeden o da elden çıkardı. Parça kalitesinin iyi olmadığını söylüyordu.

Masterkeys lite almayı düşünüyorsanız uygun bir fiyata size verebilirim. 27.04.2019 tarihinde aldım 2-3 ay kulandım. Kutusu v.s her şeyi duruyor.

Sağolun almaya gerek yok ama 2-3 ay boyunca görüşünüz ne klavye konusunda ? Lütfen satmak için övmeyin zaten 0 alacağım. Sadece görüşünüzü merak ediyorum.

Sağolun almaya gerek yok ama 2-3 ay boyunca görüşünüz ne klavye konusunda ? Lütfen satmak için övmeyin zaten 0 alacağım. Sadece görüşünüzü merak ediyorum.
Hocam zaten satmak için size övecek değilim, internete koyduğum zaman illaki satılacak. Ben size iyilik olsun diye dedim boşuna fazla para vermeyin diye.

Klavyeye gelecek olursak, trust'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. RGB aydınlatması gayet güzel. Corsair K68 ' e geçince fark ettim ki Masterkeys'de tuşlar biraz daha yukarıda kalıyor. Buda normal herhalde membran klavye olduğu için. Onun dışında hiçbir sıkıntısını görmedim güzel ve kullanışlı bir klavye. Her türlü işini göreceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…