O fiyata en iyi ürünlerden. Alabilirsiniz.Sağolun ama üstte belirttiğim gibi RGB de önemli.
Yeniden Masterkeys'e döndüm. Hem RGB hoşuma gidiyor hem fiyatı iyi hemde Cooler Master olması içimi rahatlatıyor.
Neden outemu? Kailh switchler ile ayni fiyatta oluyor genellikle.Ben bu konuda mekanik olsun OUTEMU olsun kafasındayım ben önermem fiyatı abartı bence.
Trust Gxt 890 var. Yurt disindan da alabilirim diyorsaniz milyarlarca klavye var. Eger butcenizi 500-600 TL'ye cikartabilirseniz kendi klavyenizi bile toplayabilirsiniz.Tek istediğim uzun ömürlu olması ve tuşa basmak için aşırı güç harcamamak. Ayrıca bu fiyata klavye alıyorken aydınlatmasi da iyi olsun isterim.
Herhangi bir öneriniz var mı?
Arkadaşım kullanmıştı çok sürmeden o da elden çıkardı. Parça kalitesinin iyi olmadığını söylüyordu.Bir kaç video izledikten sonra Trust GXT 890 almaya karar verdim. Yardımcınız için teşekkürler. Eğer GXT 890 kararını yanlış bulan varsa da tartışabiliriz erken karar verdim ama gerçekten hoşuma gitti.
Forumlarda beğenmemişler klavyeyi kalitesiz buluyorlar kafam çok karıştı.
Hocam zaten satmak için size övecek değilim, internete koyduğum zaman illaki satılacak. Ben size iyilik olsun diye dedim boşuna fazla para vermeyin diye.Sağolun almaya gerek yok ama 2-3 ay boyunca görüşünüz ne klavye konusunda ? Lütfen satmak için övmeyin zaten 0 alacağım. Sadece görüşünüzü merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.