Cooler Master Masterkeys Lite Combo alınır mı?

Pendelton

Kilopat
Herkese merhaba çarşamba günü gibi sipariş vereceğim bu seti lakin aklıma bir soru takıldı. Bu kakvyenin yanında gelen fare ne kadar iyi acaba? Eli büyük birisiyim acaba elime oturur mu? Hissiyatı nasıl? Aranızda kullanan varsa yardımcı olsun lütfen yoksa başka klavye ve fareye yöneleceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir mouse öncelikle bunu bilmelisin. Orta tekerleğinin basımı sert zamanla nasıl bir hal alıyor bilmiyorum açıkçası. Eline oturur mu bilemem, fakat sadece klavye için bile set şeklinde alınabilir.

Hocam başka bir öneriniz var mı ? Açıkçası ben klavyeyi beğendim. Aklımda fare ile ilgili sorular vardı sadece.

Tam olarak bütçenizi belirtseydiniz daha iyi olurdu. Klavye ve mouse mu alacaksınız yoksa sadece klavye mi sadece fare mi bu soruların cevabını verin, size daha iyi yardımcı olabilelim.

Klavyesi çok güzel. İncelemiştim ve hala kullanıyorum. Yazılım desteği olan rakiplerine göre daha iyi hissiyatı ve daha çok RGB modu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Faresini denemedim. Ancak fiyatı uygun bir set. Alıp faresini beğenmezseniz fareyi satabilirisniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı