Cooler Master MasterKeys Lite Klavye Nasıldır?

225893

Hectopat
Makaleler
1
Bu klavyeyi almak istiyorum ama bir kaç sorum var;
Klavye çok ses yapıyor mu?
Klavyenin arka aydınlatmasını ayarlamak için program var mı? Yoksa sadece FN tuşu ile mi oluyor?
Arka aydınlatması kaliteli mi?
Klavyeyi şu an veya önceden kullanmış olanlar birazcık iyi ve kötü yanlarını anlatabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 1 haftadır kullanıyorum. Malzeme kalitesi konusunda iyi. Aydınlatma FN ve F1, F2, F3, F4 tuşları ile ayarlaniyor. Herhangi bir program yok. Eğer ışıksız kullanacaksan tavsiye etmem çünkü ışıksız pek gözükmüyor. Harflerin yazılı olduğu yer saydam ordan ışık geliyor. Ayrıca hissiyat olarak güzel. Ses çıkartırmi konusunda ise çıkartır. Beni rahatsız etmiyor ama takıntılı bir oda arkadaşın geceleri uyuyamayabilir. Benim için son derece iyi bir klavye ancak bu olumsuzluklari düşünerek almanı tavsiye ederim. RGB denen şey çok hoşuma gitmese de bu klavye sayesinde RGB hoşuma gitmeye başladı. Şimdiden Hayırlı olsun.
Ve artıda bilek desteği olunca ben pek rahat edemedigim için bunu aldım. Bana kalırsa FPS oyunları, competitive oyunlar oynuyorsan bilek desteksiz daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı