Cooler Master Masterkeys Lite L Fareden Ses geliyor

SlamGod

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Cooler Master Masterkeys Lite L klavye mouse seti aldım fakat mouse'u sallayınca sanki içinde boncuk varmış gibi bir şeyler sallanıyor. Durum normal midir yoksa garantiye yollamalı mıyım? Acil cevaplarsınız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, Fb den sanırım sizinle görüştük, yazdığım gibi set olarak garantiye gönderin , farede belki kargoda çok tatıp tutmuşlarsa bir sorun olmuş olabilir, size yeni set verirlir.

Öncelikle garantiye göndermenizi öneririm zaten CM Türkiye'de yazmış. Size sormak istediğim birşey var. Bende 250-300 TL civarı mekanik klavye arıyorum fakat Cooler Master MasterKeys Lite L modelinin klavyesi çok hoşuma gitti ve almak istiyorum. Klavyenizden memnun musunuz? Gerçekten mekanik gibi hissiyat veriyor mu?

Şuan Trigger Z de bir kampnayamız mevcut, Cherry MX brown switch, Tr layout , beyaz led. 199 tl

https://www.itopya.com/Cooler-Master-Trigger-Z-Mekanik-TK-Kablolu-Gaming-Turkce-Q-Klavye/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…