Klavye alacağım, Masterkeys Lite L ve G213 arasındayım. Daha önce yine Masterkeys kullanıyordum fakat su döküldüğü için bozuldu. Şimdi tekrar almayı düşündüm fakat G213 modelini gördüm. Hangisi daha iyidir, hangisini tavsiye edersiniz? (Bilek desteği pek önemli değil alışkınım).
G213 demek istediğinizi varsayarak diyorum ki, Cooler Master MasterKeys Lite L. Kıyaslanması bile bence yanlış çünkü birisi normal membran diğeri Memchanical bir klavye. Klavyeler hakkında bilgi için rehberime bakabilirsiniz.
Klavye olan G213. Hissiyat olarak Lite L daha iyi. Aydınlatma olarak ise tercihinize bağlı. Arkadan aydınlatma isterseniz Lite L, sadece tuş içinden aydınlatma isterseniz de Lite L. G213'te her tuşta ayrı ışık var. Tek artısının da bu olduğunu düşünüyorum. Lite L öneririm.
Klavye olan G213. Hissiyat olarak Lite L daha iyi. Aydınlatma olarak ise tercihinize bağlı. Arkadan aydınlatma isterseniz Lite L, sadece tuş içinden aydınlatma isterseniz de Lite L. G213'te her tuşta ayrı ışık var. Tek artısının da bu olduğunu düşünüyorum. Lite L öneririm.