Cooler Master Masterkeys Lite L vs Motospeed CK 104

156758

Hectopat
Makaleler
1
Ben 200 TL altında mekanik öncelikli olarak iki klavye arasında kaldım ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • Cooler Master Masterkeys Lite L
  • Motospeed CK 104
Başlıca sorularım:
  • Blue switch yorar mı?
  • Cooler Master sesli mi? (Sesinin duyulması öncelikli.)
  • Bilek desteğinin uyacağını nasıl anlarım?
İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lite L mekanik değil, ses seviyesi de blue switchlere kıyasla daha az bir seviyede. Ses duymak istiyorsan Lite L senin için iyi bir tercih olmaz. CK104 için bir şey diyemem ama blue switch için iğrenç bir kuru gürültü diyebilirim rahatlıkla.

O bütçede maalesef mekanik klavye bulmak mümkün değil Motospeed vs. markaların tamamı dandik switchler kullanıyorlar ve genel malzemeleri de çok kötü bu yüzden MemChanical olan Masterkeys Lite L almanı tavsiye ederim bütçeni aşabilirsen en ucuz ve kaliteli mekanik klavye olan HyperX Alloy FPS'ye bakabilirsin.
Bu da @Mr.Acar'ın Masterkeys Lite L incelemesi,bakmanı tavsiye ederim.
Cooler Master Masterkeys Lite L İncelemesi

Yaklaşık 150 lira fiyatı olan (104 tuşlu ve karışık aydınlatmalı modeli) Me Too markasının Zero modelini öneririm. Şu an bu tuş takımından yazıyorum, siyah anahtar aldım. Siyah, kırmızı, mavi anahtar seçenekleri mevcut. Yumuşak basış istiyorsan kırmızı almalısın.

Sadece Blue Switch olunca yeterli olmuyor. İçinde Outemu Blue Switch var CK 104'ün. Fare ile satılan Bundle'larında daha dandik bir Switch kullanılmıştı. Masterkeys Lite L ise mekanik değil ancak Mem-Chanical anahtarlara sahip. Hissiyat olarak CK 104'te fazladan bir çıtırdı hissediliyor. Ancak Lite L'nin hissiyatının uzun sürede daha kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. CK 104'ün sesi evet gerçekten çok. Lite L'nin sesi CK 104'e göre az olsa da daha tok bir ses çıkıyor. İşin içine kalite girince Lite L epey bir öne geçiyor. İkisi de evimde var ve bilin bakalım hangisi bozuk? Lite L incelememi izleyebilirsiniz. Hala kullanıyorum ve öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…