Cooler Master MasterKeys Lite RGB Alınır mı?

Ben aldım yaklaşık 1 ay önce tavsiye ederim. Steelseries razer gibi markalardan biraz daha ucuz ve fiyat/performans yönüyle çok iyi. Çok ses çıkarıyor mu sorunuza gelirsek. normal laptop klavyemden daha çok ses çıkarıyor. Ama mavi switch'li bir mekanik klavye gibi de değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan izleyebilirsiniz. Çıkardığı ses bu şekilde ama mikrofonun direk dibinden ölçtüğünü de unutmayın. Sesi sona alırsanız videonun çok ses yapıyormuş gibi hissiyat verebilir ama öyle değil.

Alınır mı? Çok ses çıkarıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçen sene Şubat ayında aldım. Yani yaklaşık 1.5 sene olmuş. En ufak bir sıkıntım yok. Arada bir sağ alttaki ufak enter tuşu çıkıyor. Çıkınca geri takıyorum. O da muhtemelen hızlı yazarken veya acil tuşa basmam gerektiği zamanlarda oluyor. Benden kaynaklı gibi yani. Bunun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Aydınlatması çok güzel. Özetle memnunum.

Ben de kullanıyorum her ne kadar şu anda garantide bulunsa da.
Kullanıcı yorumu olarak; malzeme kalitesi iyi, çok sesli değil ama sessiz de değil, ışıklandırma güzel ve hissiyat dandik çin mekanik klavyelerindeki outemu switchten çok daha iyi.

Kuruşu kuruşuna hak ediyor diyebilirim, alınır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı