Cooler Master Masterkeys Lite Tuş Algılama Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Klavyede şu soruna rastladım. PES oynuyorum. Penaltıda Ş,A,W basarken H basmam gerekiyor. Ama en son bastığım değil de Ş algılıyor. Fakat Ş,A,S basarken H yaparsam sıkıntı yok. Not: Ş penaltı gitme yeri, H şut, A sağ, W yukarı. Ama hepsine ayrı ayrı bastığımda bir sorun yok.

Bayağı bir baktım sanırım bunları yaparken H ve W uyumsuz oluyor.

Çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Hayır bu yazıyı zaten o klavyeyle yazıyorum.

Bazı aynı anda basılması gereken tuşlar olmuyor. Mesela A,S,Ş,N veya A,W,Ş,H.

Yok hocam yanlış anladınız. Notepad açıp bahsettiğiniz tuşları yazın. Aynı anda. Eğer sorun yoksa oyun da sorun vardır. İçiniz rahat olur . :D

Chrome'da denedim. Aynı anda olmuyor.
Merhaba Cooler Master TÜRKİYE temsilcileri bu ürünü kullanan birisi olarak beni bu konuya yönlendirdi. Bende bir çok oyunu bu klavye ile oynuyorum. Pes de dahil bunlara. Tuş ayarlarını settings den yapıp tamam dedikten sonra tuşlarınızı problemsiz bir şekilde algılayıp kullanabilmeniz lazım zaten anlattığınıza göre bazı tuşlarla bunu uyguladığınızda problem olmuyormuş. 26 tuşa kadar aynı anda basabilme özelliği var ürünün ben mi farkında değilim diye deneme yaptım. Bir probleme rastlayamadım. Ayarladığınız tuşlar arasında bir uyumsuzluk olabilir. Başka tuşa atama yapıp deneyip sonucu yazarsanız ona göre yardımcı olayım tekrar size diğer açtığınız konuya da bakıp ona da cevap yazacağım.

Merhaba Cooler Master TÜRKİYE temsilcileri bu ürünü kullanan birisi olarak beni bu konuya yönlendirdi. Bende bir çok oyunu bu klavye ile oynuyorum. Pes de dahil bunlara. Tuş ayarlarını settings den yapıp tamam dedikten sonra tuşlarınızı problemsiz bir şekilde algılayıp kullanabilmeniz lazım zaten anlattığınıza göre bazı tuşlarla bunu uyguladığınızda problem olmuyormuş. 26 tuşa kadar aynı anda basabilme özelliği var ürünün ben mi farkında değilim diye deneme yaptım. Bir probleme rastlayamadım. Ayarladığınız tuşlar arasında bir uyumsuzluk olabilir. Başka tuşa atama yapıp deneyip sonucu yazarsanız ona göre yardımcı olayım tekrar size diğer açtığınız konuya da bakıp ona da cevap yazacağım.
Evet dediğin gibi bende bazı tuşlar uyumsuzluk çıkarıyor. Ben de şut tuşunu H yerine M yaptım.

Evet dediğin gibi bende bazı tuşlar uyumsuzluk çıkarıyor. Ben de şut tuşunu H yerine M yaptım.
Dün CS:GO oynarken sizin yaşadığınız sıkıntıya yakın bir sıkıntıyı ben de yaşadım. W, A, D tuşları ile yürürken K tuşu ile oyun içi iletişim tuşundan arkadaşıma rakibin yerini söyleyecektim. Bu tuşlara bastığımda yani W, A, D tuşlarına K tuşunun basmadığını fark ettim. W, A, D tuşlarından herhangi birini basmayı bırakıp diğer iki tuşa basmaya devam ettiğimde K tuşu basmaya başladı. Sizinde anlattıklarınızdan aklıma direkt şu geldi. Zaten bu durumdan şüpheleniyordum. Ürünün üzerinde 32 harf tuşu var. 26 tuşa kadar Anti Ghost özelliği var. Yani 6 tuş bu diğer 26 tuşla aynı anda kullanılmaya uygun değil. Bu tarz fazla tuşun birlikte kullanıldığı oyunlarda uyumlu olan tuşların bulunup atanılması daha sağlıklı olacaktır. Bende hangi tuşlar uyumsuz bir araştırma yapacağım. PES ayarlarımı isterseniz görsel şekilde paylaşabilirim sizinle ben A, S, D tuşları ve yön tuşları ile rahat oynuyorum. Sizin her platformda olup bende özellikle dediğiniz tuşları Chrome'da denediğimde olmaması ilginç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı