Cooler Master MasterKeys Lite vs James Donkey 610

Bütçenizi daha belirtmediniz fakat 320 TL bandında en mantıklı seçenek Apex M400 olur.

Cooler Master Türkiye'de iyi bir desteğe sahip olan bir firma, mallarına Logitech gibi çok arka çıkarlar ve kalitelidir fakat ben şuan GamePower marka bir klavye kullanıyorum, sırf denemek istediğim için aldım mavi switchli Warlock modelini ve hissiyat, ses bakımından gerçekten iyi bir klavye. James Donkey'i kullanıp da şikayetçi olan kişiler var fakat memnun olan kişiler de var, yani hemen bir markaya çamur atmak pek etik olmuyor. Aldığım Warlock model GamePower klavyenin bir sıkıntısı yok fakat zaman gösterecek çektirecek mi çektirmeyecek mi bakalım, beş ayı birlikte doldurduk şuan.

Kesinlikle katılıyorum. Geçen MediaMarkt’ta G910 ve G810 Orion denedim hissiyat denen şey yok. Microsoft ofis klavyesi kullanıyorsunuz resmen. Aynı şey Steelseries için de geçerli. Ben alınacaksa blue, red ve brown switch klavye öneriyorum.

CM Masterkeys Lite kullanıyorum aşırı memnunum.

Kesinlikle Logitech modellerinde de aynı şey geçerli hissiyat yok.

İnsanlar böyle yapacak bir şey yok. En iyi klavye en pahalı olandır XD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…