- Katılım
- 28 Haziran 2018
- Mesajlar
- 2.614
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 14
Peki. Bu arada eşşek değil eşek.Öyle bir şey demedim. Siz eşşeğe binmeye devam edebilirsiniz, ben ürünümün başına bir şey geldiğinde benle ilgilenen firmaları tercih ederim.
Peki. Bu arada eşşek değil eşek.Öyle bir şey demedim. Siz eşşeğe binmeye devam edebilirsiniz, ben ürünümün başına bir şey geldiğinde benle ilgilenen firmaları tercih ederim.
Bütçenizi daha belirtmediniz fakat 320 TL bandında en mantıklı seçenek Apex M400 olur.
Sizi mi kıracağım, hemen düzelteyim.Peki. Bu arada eşşek değil eşek.
Kesinlikle katılıyorum. Geçen MediaMarkt’ta G910 ve G810 Orion denedim hissiyat denen şey yok. Microsoft ofis klavyesi kullanıyorsunuz resmen. Aynı şey Steelseries için de geçerli. Ben alınacaksa blue, red ve brown switch klavye öneriyorum.Steelseries ucuz mekanik klavye tavsiye etmem. Hissiyat denen şey sıfır. Mekanik olduğunu hissedemiyorsun. Tabi Cooler Master iyi bir marka ama James Donkey de kötüledikleri kadar kötü bir marka değil. Mekanik bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz.
Kesinlikle Logitech modellerinde de aynı şey geçerli hissiyat yok.Kesinlikle katılıyorum. Geçen MediaMarkt’ta G910 ve G810 Orion denedim hissiyat denen şey yok. Microsoft ofis klavyesi kullanıyorsunuz resmen. Aynı şey Steelseries için de geçerli. Ben alınacaksa blue, red ve brown switch klavye öneriyorum.
İnsanlar böyle yapacak bir şey yok. En iyi klavye en pahalı olandır XDSteelseries ucuz mekanik klavye tavsiye etmem. Hissiyat denen şey sıfır. Mekanik olduğunu hissedemiyorsun. Tabi Cooler Master iyi bir marka ama James Donkey de kötüledikleri kadar kötü bir marka değil. Mekanik bir klavye istiyorsanız alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.