Hayır değişmez. Sadece rengi değişir.Onu demiyorum sesi switchleri filan değişiyomu rgb ye cikamayabilirim.
Güzel klavyedir. Şimdiden hayırlı olsun.Gayet güzel bir klavye bende Lite L modelini almayı düşünüyorum.![]()
Pro l lite modeli farklilarmi bide 100 lira verip rgb almadim diye pişman olurmuyumGayet güzel bir klavye bende Lite L modelini almayı düşünüyorum.![]()
Pro L mekanik olan modeli. Lite L mekanik hisli olan modeli. Mekanik klavye alıp pişman olan görmedim açıkcası. Pişman olmazsınız.Pro l lite modeli farklilarmi bide 100 lira verip rgb almadim diye pişman olurmuyum
Yok isimleri yakinya bütçemi zorlucam denicem almayiFarklı olmasa isimleri aynı olurdu değil mi? Ben olsam RGB alırdım keza öyle de yaptım. Bütçen yetmiyorsa White modeli alabilirsin. Zevk meselesi.
Yoksa klavye almasam bayramda bi 400 daha koysam 1060 3 gb alsam kafamda deli sorularFarklı olmasa isimleri aynı olurdu değil mi? Ben olsam RGB alırdım keza öyle de yaptım. Bütçen yetmiyorsa White modeli alabilirsin. Zevk meselesi.
Selam,Yok isimleri yakinya bütçemi zorlucam denicem almayi
Yoksa klavye almasam bayramda bi 400 daha koysam 1060 3 gb alsam kafamda deli sorular
Yok aga klavye lazim 1060 sonra hepinize teşekurler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.